Song Hye Kyo și Han So Hee negociază rolurile într-o K-Drama a regizorului “Descendants Of The Sun”

Song Hye Kyo And Han So Hee In Talks For Drama By “Descendants Of The Sun” Director

Song Hye Kyo și Han So Hee ar putea juca împreună!

Pe 29 august, Sports Kyunghyang a anunțat că cele două actrițe vor juca în noul thriller misterios al regizorului Lee Eung Bok, „The Price of Confession” (titlu literal).

Ca răspuns la raport, un reprezentant al agenției 9ato Entertainment a lui Han So Hee a spus: „Han So Hee a primit o ofertă de a juca în „The Price of Confession” și ea analizează pozitiv oferta.” O sursă de la agenția UAA a lui Song Hye Kyo a remarcat: „‘The Price of Confession’ este unul dintre proiectele pe care le analizează”.

„The Price of Confession” descrie cronica sângeroasă a două femei din jurul unei crime. Drama va fi regizată de Lee Eung Bok care a avut proiecte de succes precum „Sweet Home”, „Jirisan”, „Descendants of the Sun” și „Mr. Sunshine”, și va fi scris de Kwon Jong Kwan din „Sad Movie” și „Proof of Innocence”.

Song Hye Kyo este în discuții pentru a interpreta profesaorei de artă Ahn Yoon Soo. Ea visează la o mică fericire în viață, dar este afectată de un incident neașteptat, care îi schimbă viața complet. În ciuda obstacolelor cu care se confruntă, Ahn Yoon Soo nu renunță și rămâne determinată. Song Hye Kyo a jucat anterior în filmul „Descendants of the Sun” al regizorului Lee Eung Bok.

Han So Hee este în discuții pentru a prelua rolul femeii misterioase Mo Eun a cărei identitate este necunoscută. Datorită tendințelor ei antisociale, toată lumea se teme de ea, dar ea îi întinde o mână luli Yoon Soo, deschizându-i o lume nouă. 

Vom reveni cu mai multe informații.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s