Interviu exclusiv: Ji Chang Wook, Sooyoung și Won Ji An discută despre drama „If You Wish Upon Me”

Exclusive Interview: Ji Chang Wook, Sooyoung, And Won Ji An Talk “If You Wish Upon Me,” Future Drama Roles, Vacation Spots, And More

Actorii dramei iau parte la un interviu exclusiv împreună!

If You Wish Upon Me” este o dramă coreeană inspirată după o organizație reală care îndeplinește ultimele dorințe ale pacienților diagnosticați cu diferite boli grave, mai ales cancer terminal.

Ji Chang Wook joacă rolul personajului Yoon Gyeo Re, un bărbat care a trecut prin multe dificultăți. Când acesta se vede nevoit să devină voluntar, observă cum viața sa se schimbă într-un mod radical în timp ce contribuie la îndeplinirea dorințelor pacienților. Sooyoung din Girls’ Generation joacă rolul unei asistente pe nume Seo Yoon Joo, în timp ce Won Ji An joacă rolul lui Ha Jun Kyung, o femeie care nutrește sentimente pentru Yoon Gyeo Re după ce primește ajutorul lui, pentru prima dată în viața ei.

Recent, cei trei actori au participat la un interviu exclusiv organizat de către Soompi! Mai jos aveți răspunsurile acestora la întrebările adresate!

1. Întrebare: Care a fost prima ta impresie la citirea scenariului pentru „If You Wish Upon Me”?

 • Ji Chang Wook: „M-am gândit că întotdeauna mi-am dorit să lucrez la o povestea ca aceasta. Era un proiect la care voiam să particip.”
 • Sooyoung: „Mă gândeam că este o dramă care deține o poveste cu adevărat încântătoare. Deși aceasta abordează subiectul morții, se centrează mai mult pe transmiterea unui mesaj călduros și plină de speranță în momentele de neliniște sau beznă. Știam că va deveni o dramă pe cinste!”
 • Won Ji An: „Am simțit că este o poveste foarte emoționantă și interesantă.”

2. Întrebare: „Care au fost primele voastre impresii în legătură cu celălalt și ce s-a schimbat de atunci?”

 • Sooyoung: „Când l-am întâlnit pentru prima oară pe Chang Wook, acesta părea puțin timid. Acum că suntem mai apropiați și confortabili unul cu celălalt, simt că este cineva grijuliu care se gândește la cei din jurul său. Cât despre Ji An, ea nu a vorbit foarte mult la început. Cu cât o cunosc mai mult însă, simt că este o persoană distractivă!”
 • Won Ji An: „Primele mele impresii despre ei nu s-au schimbat deloc. Amândoi sunt persoane care strălucesc în ochii mei.”
 • Ji Chang Wook: „Am auzit multe laude despre Choi Sooyoung de la cei din jurul meu. După ce am întâlnit-o în persoană, mi-am dat seama că este cool și are o personalitate grozavă. Este și o actriță minunată. Nu doar felul în care interpretează, ci și atitudinea ei de pe platoul de filmare o face o colegă de la care am multe de învățat. În legătură cu Won Ji A, am fost impresionat când am văzut apariția sa în „D.P.”. În persoană, e foarte politicoasă și harnică. Are multe puncte forte ca actriță.”

3. Întrebare: „Ai studiat un lucru sau ai făcut pregătiri speciale pentru rolul tău în dramă?”

 • Won Ji An: „Pentru personajul meu a fost necesar să am un comportament nesănătos. Am încercat să mă mențin sănătoasă în afara filmărilor.”
 • Ji Chang Wook: „În loc să studiez ceva anume, am ales să mă pregătesc pentru rol. Am slăbit mult și am pus mult accent pe îmbrăcăminte pentru a reflecta un stil natural al personajului meu. M-am gândit mult și la sentimentele acestuia.”
 • Sooyoung: „Întrucât Yeon Joo este cineva care se antrenează foarte mult, chiar și prima mea scenă m-a inclus făcând sport. Mă gândeam că ar trebui să fiu într-o formă bună, așa că am decis să mă antrenez mult.”

4. Întrebare: „Care a fost cel mai dificil aspect în interpretarea personajului tău?”

 • Ji Chang Wook: „Subiectul morții este cumva legat de personajul meu, însă am vrut să transmit mesajul cu mai multă căldură, nu într-un mod sumbru și complicat. A fost dificil să-mi dau seama cum aș putea atinge sufletele telespectatorilor cu un mesaj călduros, mai degrabă decât să fac acest lucru cu tristețe.”
 • Won ji An: „Personajul meu a devenit dificil atunci când aveam gânduri mai profunde, dar cred că la un moment dat le-am avut. Ori de câte ori mi se întâmpla asta, țin minte că încercam să-mi păstrez mintea limpede și simplă.”
 • Sooyoung: „Cred că faptul că a trebuit să fac multă mișcare a fost cea mai dificilă parte. Nu a fost nevoie să-mi arăt corpul, însă brațele mele apăreau în multe cadre. Am vrut ca mușchii mei să arate mai frumos, așa că am băut mai puțină apă și mi-am schimbat dieta. A fost prima oară când am făcut asta și, deși au fost unele dificultăți, cred că m-am descurcat bine.”

5. Întrebare: „Ce făceai de obicei în pauzele de pe platoul de filmare?”

 • Sooyoung: „Am petrecut mult timp glumind și discutând alături de colegii mei și actorii seniori. Atmosfera de pe platou a fost grozavă. În loc să mă odihnesc în sala de așteptare, am încercat să-mi mențin energia vorbind și râzând constant.”
 • Ji Chang Wook: „Am vorbit. Am vorbit foarte mult cu Sung Dong Il și cu alți actori seniori. Am discutat și cu regizorul de producție, personalul de la regizări și lumini. Uneori mă plimbam pe platou ca un agent de securitate.”
 • Won Ji An: „Citeam scenariul pentru următoarea scenă, ascultam muzică sau vorbeam cu managerul. Dar nu am dormit!”

6. Întrebare: „Care sunt cei mai importanți factori pe care îi luați în considerare când acceptați să luați parte la un proiect?”

 • Won Ji An: „La mine e simplu. Văd dacă sunt atrasă sau nu de proiect.”
 • Sooyoung: „Dacă scenariul este unul plăcut, îmi urmez inima. Cred că este la fel de important să știu cu ce fel de oameni voi lucra.”
 • Ji Chang Wook: „Mă gândesc dacă acea poveste este chiar una pe care aș vrea să o prezint oamenilor în calitate de Ji Chang Wook. Mă gândesc dacă va fi un proiect la care voi lucra cu plăcere pe platoul de filmare.”

7. Întrebare: „Care este slujba pe care ai vrea să o dețină viitorul tău personaj?”

 • Ji Chang Wook: „Un astronaut este primul care îmi vine în minte. Sau poate un medic profesionist? Un pilot? Cred că ar fi distractiv să încerc o profesie pe care nu am mai experimentat-o. Fiind actor, pot încerca indirect multe slujbe, așa că sunt la fel de multe roluri pe care aș vrea să le joc. De fiecare dată când răsfoiesc un scenariu, îmi spun că vreau să încerc.”
 • Sooyoung: „În timp ce interpretam rolul unei asistente, mă gândeam că mi-aș dori să încerc rolul unui medic cândva! Aș vrea să încerc și niște cariere specializate, precum un avocat!”
 • Won Ji An: „Sunt o persoană foarte curioasă! Dacă aș putea, aș vrea să încerc să interpretez rolul unei aventuriere.”

8. Întrebare: „Excluzând cele în care ați jucat voi, care sunt serialele pe care le-ați văzut și v-au plăcut recent?”

 • Won Ji An: My Liberation Notes” și „Euphoria.”
 • Sooyoung: „The Sound Of Magic”.
 • Ji Chang Wook: Stranger Things”. Abia aștept să ajung la sezonul 4!”

9. Întrebare: „Ai propriul tău mod de a te apropia de colegii de muncă atunci când lucrați la un proiect împreună?”

 • Sooyoung: „Am tendința de a-i invita la o masă împreună. Simt că devenim mai apropiați dacă mâncăm împreună. De asemenea, consider că împărtășirea opiniilor cu privire la scenariu ne-ar ajuta să ne înțelegem.”
 • Ji Chang Wook: „Eu sunt o persoană introvertită și îmi este greu să mă apropii de alți oameni. Cu toate acestea, decât să mă țin de personalitatea sa, mai bine mă prostesc și râd alături de colegii mei și să îi fac să se simtă confortabil. Prima mea impresie pentru ei poate fi una rece, așa că încerc să îi abordez și să le „stric” aceste concepții despre mine. Aștept să mă abordeze oamenii atunci când întâmpină probleme și fac tot posibilul să fiu apropiat de ei, deoarece lucrăm împreună.”
 • Won Ji An: „Nu sunt atât de sigură pe mine pentru că nu am experiență, dar încerc să îi salut energic.”

10. Întrebare: „Ce melodii / artiști asculți zilele acestea?”

 • Won Ji An: „Recent ascult melodia „Invitation To Me”  de Jung Kyung Hwa.
 • Sooyoung: „Bruno Mars. Ascult melodiile sale atunci când mă simt la pământ și am nevoie de energie.”
 • Ji Chang Wook: „Melodiile lui Lee Juck”.

11. Întrebare: „Dacă ai putea călători oriunde în lume acum, ce loc ai alege?”

 • Ji Chang Wook: „Mi-ar plăcea să merg oriunde. Undeva aproape, precum Japonia sau Asia de Sud-Est. Poate chiar locuri mai îndepărtate precum Statele Unite. Oh, nu am fost în prea multe locuri din Europa. Am fost acolo doar de vreo două sau trei ori pentru filmări. Vreau să închid telefonul și să privesc o auroră boreală. Aș vrea să merg oriunde.”
 • Sooyoung: „Vreau să mă duc la Paris! Am fost recent într-o destinație de stațiune, dar m-a făcut să cred că vreau să mă bucur de atmosfera agitată a unui oraș.”
 • Won Ji An: „Mongolia. Aș vrea să merg și în deșertul Sahara!”

12. Întrebare: „Ați putea transmite câteva cuvinte fanilor internaționali?”

 • Sooyoung: „Există foarte puține oportunități de a ne putea vedea cu fanii internaționali. Îmi pare atât de rău pentru asta și îmi este atât de dor de voi! Mă bucur că vă pot saluta totuși prin intermediul dramei „If You Wish Upon Me”. Vă rog să arătați mult interes față de activitățile mele personale, dar și cele ale trupei Girls’ Generation și ale dramei! Sper că ne putem întâlni curând.”
 • Ji Chang Wook: „Mulți oameni sunt deja extenuați după COVID19, dar sper că „If You Wish Upon Me” vă va aduce căldură în sufletele obosite. Sper că veți arăta multă apreciere acestei drame. Lucrez mereu datorită sprijinului dumneavoastră de la distanță! Vă mulțumesc.”
 • Won Ji An: „If You Wish Upon Me” este o dramă plină de căldură și speranță. Sper să vă bucurați de acestea și să vă distrați!”

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s