“Little Women” are un început puternic, iar “Big Mouth” atinge un nou record de audiență

“Little Women” de Kim Go Eun se estrena en el 1er lugar de audiencia mientras que “Big Mouth” alcanza un nuevo récord histórico

Noua dramă de pe canalul tvN, „Little Women”, are un început promițător!

„Little Women” ne spune povestea a trei surori care au crescut în sărăcie (interpretate de Kim Go Eun, Nam Ji Hyun și Park Ji Hu). Acestea sunt atrase într-o nouă lume deținută de bani și putere, diferită de ce au cunoscut până acum și ajung să se înfrunte cu cea mai bogată familie din națiune.

Pe 3 septembrie, „Little Women” a avut un început promițător, deoarece a avut premiera cu rezultate mai mari decât serialul „Alchemy of Souls”, drama care a fost difuzată anterior. Potrivit portalului Nielsen Korea, primul episod din „Little Women” a obținut un rating la nivel național de 6,4%, ocupând primul loc în intervalul său orar pe toate canalele cu abonament. („Alchemy of Souls” a avut un rating de 5,2% în iunie.)

Între timp, „Big Mouth” de pe MBC, s-a bucurat de o nouă creștere, obținând cele mai mari ratinguri de până acum. Populara dramă s-a menținut pe primul loc în intervalul său de difuzare, ajungând la un rating de audiență de 12%.

În ciuda faptului că s-a confruntat cu „Big Mouth”, care se difuzează în același interval orar, serialul „Today’s Webtoon” de pe SBS, a înregistrat un rezultat de 2,0% pentru cel mai recent episod.

„The Good Detective 2” de pe JTBC s-a menținut constant, cu un rating de 5,5%, în timp ce „Becoming Witch” de pe TV Chosun a văzut o ușoară creștere în audiență, 1,3%. În cele din urmă, „It’s Beautiful Now” de pe KBS 2TV a obținut la nivel național o medie 26,8% rating.

Felicitări!

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s