Reacția lui Wonho după ce o fană al leșinat în timpul concertului său arată adevărata lui personalitate

Wonho a devenit viral datorită reacției sale ferme după ce o fană a leșinat la concertul de la Madrid.
Pe 4 septembrie, Wonho a susținut ultimul concert din cadrul mini-turneului său în Europa, FACADE„, care a avut loc cu casa închisă în toate locațiile și s-a încheiat cu un concert la Londra, la celebra arenă O2.

În timp ce idolul se îndrepta către Londra, venind din direcția Madrid, internetul vuia cu filmări de la concertul de la Madrid, unde a fost foarte cald și unilor fani li s-a făcut rău chiar în fața lui. 

Spectacolele lui Wonho sunt cu admitere generală și aceste tipuri de concerte pot deveni copleșitoare din cauza numărului de oameni și a căldurii, dar și pentru că mulți dintre fani vin și cu 24 de ore înainte de show afară, pentru a fi primii la intrare.

După ce una din fane a leșinat, ceilalți fani au încercat să îi atragă atenția lui Wonho strigând după ajutor, deoarece nu se puteau mișca. Imediat ce a observat strigătele lor, Wonho a oprit totul și a încercat să-i ajute făcând apel la staff-ul locației. Când personalul nu a răspuns la apelul său, Wonho s-a enervat a strigat cu voce tare: „Intră repede! Personal! Îți spun să intri! Acolo.”

Fanii cântărețului îl cunosc ca fiind un tip moale, așa că răspunsul lui arată exact cât de mult îi pasă de siguranța fanilor săi. WENEE spun că nu l-au văzut niciodată ridicând vocea sau fiind atât de furios până acum. Cineva care a participat la concert a mai spus că Wonho s-a dus să își viziteze fana după ce spectacolul s-a terminat, în culise.

Acum știm singurul motiv pentru care Wonho devine o fiară: siguranța fanilor săi mult iubiți, cărora le oferă totul, fiind un idol căruia îi pasă profund de fani și a cărui inimă este la fel de mare ca bicepșii.

 

 

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s