BIBI confirmă ca va lua parte ca actriță la filmările sezonului 2 ale seriei „Sweet Home” de pe Netflix

BIBI se reîntoarce la actorie prin serialul original Netflix, „Sweet Home”!

Pe data de 5 septembrie (data din Coreea), un reprezentant al serialului Original Netflix „Sweet Home” a dezvăluit că un artist solo va apărea în sezonul doi al seriei. În orice caz, detaliile precum rolul său și intervalul apariției pe ecran rămân de discutat.

Lansat  în decembrie 2020, „Sweet Home” este o dramă ce descrie povestea unui elev de liceu, Hyunsoo, care se mută într-un apartament nou și descoperă că blocul este plin de monștri. Urmare a succesului primului sezon, cel de-al doilea și cel de-al treilea sezon sunt în curs de producere.

Actorii anteriori –  Song KangLee Si Young, Lee Jin WookPark Gyu Young și Go Min Si – se vor reîntoarce, în timp ce JinyoungKim Mu YeolOh Jung Se și Yoo Oh Seong se numără printre actorii noi care au confirmat că vor participa la filmarea seriei.

BIBI a jucat în drama „Whispering Corridors 6: The Humming” din 2020, interpretând rolul unei eleve pe nume Eunhee dintr-un liceu misteriosDe asemenea, a apărut la diferite emisiuni, inclusiv „Witch Hunt 2022” pe postul coreean OTT TVING.

Sursa: allkpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s