Concurentele emisiunii „The Second World” își împărtășesc gândurile și obiectivele personale

Yubin, Shin Jimin, Moonbyul, Mimi, Exy, JooE, Moon Sua, And Kim Seonyou Reflect On Joining “The Second World” And Share Their Goals

Fetele de la „The Second World” au participat împreună la un pictorial realizat de revista 1st Look!

„The Second World” de la JTBC este o emisiune tip competiție unică în cadrul căreia opt concurente (care dețin poziția de rapper în trupele k-pop) vor sparge asumările false care fac referire la faptul că un rapper nu poate cânta bine. Concurentele emisiunii sunt: Moonbyul din MAMAMOO, Yubin (ex. Wonder Girls), Shin Jimin (ex. AOA), Mimi din Oh My Girl, Exy din WJSN, Moon Sua din Billlie, JooE din MOMOLAND și Kim Seonyou din CLASS:y.

Imediat după începerea difuzării episoadelor, toate cele opt fete au fost invitate să ia parte la un pictorial, urmat de un interviu, unde fiecare și-a exprimat gândurile personale.

Prima care a vorbit a fost Yubin, care a reflectat asupra deciziei de a participa la competiție spunând: „Cred că cea mai importantă valoarea din viață este distracția. A provoca participarea la distracție reprezintă o nouă încercare!”

Cât despre Shin Jimin, care își face apariția la televizor după un timp îndelungat de activitate, aceasta a decis să spună: „Personal, am deschis la propriu „cea de-a doua lume”. În prezent, sunt în procesul de exersare pentru a-mi lărgi gama vocală.”

Deși inițial a avut poziția de vocalistă, Moonbyul a fost desemnată rapper în momentul debutul său în trupa MAMAMOO. Legat de acest lucru, ea a comentat: „Prin această stimulare energizantă pe care am primit-o după atât de mult timp, aș vrea să-mi arăt o nouă latură individuală. Am depus dublul efortului de obicei, deoarece trebuie să realizez acest lucru prin forțe proprii.”

În ciuda faptului că a spus în trecut că nu poate să-și judece talentul la cântat sau la rap, Mimi a remarcat: „Încerc să mă cunosc pe mine însămi în timp ce mă bucur de performanța mea, așa cum am spus inițial. Această oportunitate poate fi o șansă pentru mine de a afla mai multe aspecte legate de muzică, cât și cele legate de vocea mea. Astfel, este o ocazie prețioasă pentru mine.”

După ce trupa MOMOLAND a intrat în hiatus, JooE a revenit pe scenă după mult timp. Artista și-a exprimat speranță în ceea ce privește muzica și a dezvăluit faptul că a evoluat pe plan emoțional. După aceea a exclamat: „Vă rog să așteptați cu nerăbdare să vedeți adevărata identitate a lui JooE!”

Imediat după participarea în cadrul emisiunii „Queendom 2”, Exy a decis să participe în scurt timp la o nouă competiție. Ea a explicat faptul că îi este dor să cânte atunci când face doar rap pe scenă, iar apoi a adăugat: „Pentru mine, „The Second World” semnifică o șansă. Vreau să „distrug” imaginea pe care o are lumea atunci când aude numele meu. plănuiesc să-mi exprim dorința de a cânta, la care am renunțat acum mult timp.”

Moon Sua din Billlie a vorbit mai apoi: „The Second World” se potrivește perfect pentru mine, o persoană care dorește să încerce concepte diferite. Pentru că încă nu-mi cunosc limita, vreau să încerc la nesfârșit să accept noi provocări.”

În cele din urmă, Kim Seonyou, care a debutat cu doar patru luni în urmă în trupa CLASS:y, a remarcat: „The Second World” este a doua competiție pentru începători la care particip în acest an, după ce am fost concurentă și la „My Teen Girl”. Sper ca prin această competiție nouă, fanii vor spune că Seonyou poate face rap și poate dansa bine, însă nu e mai prejos când vine vorba de cântat!”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s