Shin Seung Ho discută despre transformarea sa din „Alchemy of Souls”, evaluează evoluția sa și multe altele

Shin Seung Ho Discusses His Acting Transformation In “Alchemy Of Souls,” Rates His Own Performance, And More

Shin Seung Ho a jucat rolul prințului controversat din K-Drama hit „Alchemy of Souls”.

Scrisă de celebrul duo de scenariste cunoscut sub numele de Hong Sisters, „Alchemy of Souls” de la tvN este o dramă romantică fantastică, plasată în țara fictivă Daeho, o țară care nu există în istorie sau pe hărți.

Drama spune povestea unor personaje ale căror destine sunt afectate de utilizarea magiei care schimbă sufletele oamenilor.

Shin Seung Ho a jucat rolul prințului moștenitor Go Won, care este morocănos, meschin și răutăcios, dar își propune să fie un rege generos și blând.

Într-un interviu recent acordat Star News, Shin Seung Ho a tras concluziile pentru „Alchemy of Souls” și a spus: „Chiar dacă perioada de filmare a fost mai lungă decât alte proiecte, a fost distractiv. Am filmat plăcut cu actori seniori buni și membri ai personalului și am învățat multe. Mi-l voi aminti ca pe un proiect bun. De asemenea, le sunt recunoscător spectatorilor.”

După ce a oferit o performanță puternică în rolul răufăcătorului Hwang Jang Soo în ultima sa lucrare „D.P”, Shin Seung Ho le-a arătat fanilor o nouă latură ca Go Won, care era imposibil de urât. „M-am gândit mult la acest aspect în timp ce m-am cufundat în acest proiect”, a comentat Shin Seung Ho. „Deși nu am realizat multe proiecte, [Go Won] este personajul care seamănă cel mai mult cu personalitatea mea din viața reală. Indiferent de personajul pe care îl întâlnesc, cred că trebuie să mă golesc de ultimul personaj și să mă umplu din nou, dar din moment ce [Go Won] era asemănător cu eul meu real, cred că am fost entuziasmat. În loc să mă simt presat în legătură cu transformarea imaginii mele, am vrut să arăt că „acest actor are această latură și este un actor care știe să se comporte plăcut și așa.”

Când a fost întrebat dacă s-a referit la alte proiecte pentru a crea personajul lui Go Won, Shin Seung Ho a dezvăluit că nu a făcut-o. El a explicat: „Sunt rapid să absorb și să imit, dar dacă iei un lucru și îl urmărești, pierzi ceea ce ai vrut să faci. Știu că sunt genul care încearcă în grabă să imite, așa că nu am specificat nimic intenționat. Am încercat să creez un personaj care să nu fie prea greu, dar care să nu se abat prea mult de la mijlocul unei drame romantice tipice istorice și fantastice. Am vrut ca telespectatorii să se gândească „ce este el?”, deși arată ca un răufăcător.”

Shin Seung Ho a lăudat-o și pe colega sa, starul Jung So Min, care a jucat rolul personajului principal Mu Deok, spunând: „Cred că primul personaj feminin pe care Go Won îl întâlnește este Mu Deok. În afară de relația personajelor, când se întâlnește cu Mu Deok, tensiunea și atmosfera s-au schimbat ușor și enorm.”

El a adăugat: „În timp ce [Jung So Min] a făcut multe glume pe platoul de filmare, am fost surprins de fiecare scenă și de fiecare episod când am urmărit-o cum joacă sau când i-am urmărit emisiunile. M-am gândit chiar și la ce fel de gândire are ea când joacă.”

Deși probabilitatea ca în fapt să se întâmple nu este mare, există unii telespectatori care susțin cu adevărat o poveste de dragoste între Mu Deok și Go Won. Shin Seung Ho și-a împărtășit propriile gânduri despre acest lucru, comentând: „Dacă ar ieși o imagine perfectă din povestea lor de dragoste, ar fi grozav să merg pe acea cale, dar cred că caracterul prințului moștenitor este desăvârșit, deoarece nici prietenia lui și nici dragostea cu Mu Deok nu îi merg.”

Shin Seung Ho a dezvăluit că era prieten cu co-starul Hwang Minhyun înainte ca aceștia să înceapă filmările pentru „Alchemy of Souls” și a împărtășit: „Pe platourile de filmare, au fost momente în care ne-am văzut îndeaproape și momente în care nu ne-am putut vedea. chiar dacă filmam în aceeași zi. Cu toate acestea, când eram programați în aceleași zile, am câștigat putere și m-am simțit mai puțin obosit. În afară de muncă, am vorbit mult despre tot felul de lucruri despre amândoi”

Pentru a-și evalua performanța din „Alchemy of Souls”, Shin Seung Ho a ales o notă modestă de 60 din 100 și a explicat: „Sunt mulțumit că am prezentat o nouă imagine. Totuși, dacă aș putea să arăt o imagine mai bună în personajul meu, dacă ar fi să o fac din nou, cred că aș putea arăta o imagine mai bună.”

El a continuat: „În jurul încheierii [unei drame], există spații de interviu ca acesta în care ajung să reflectez în mod natural asupra timpului meu. Nu cred că am eșuat în ceea ce privește obiectivele și aspectele pe care le plănuisem. În afară de faptul că am făcut o treabă bună sau proastă, sunt în curs de a-mi atinge obiectivele.”

Deși partea 1 din „Alchemy of Souls” s-a încheiat, distribuția este deja ocupată să filmeze partea 2. Shin Seung Ho a comentat: „În partea a 2-a, povestea prințului moștenitor se va dezvălui. După părerea mea, va fi cu adevărat distractiv. Cred că va fi bine dacă vei’ continua să așteptați cu nerăbdare activitatea prințului moștenitor.”

Pentru a încheia, Shin Seung Ho a spus: „Când îmi combin vârsta și timpul cu platoul, „Alchemy of Souls” a fost tinerețe pentru mine. Am lucrat cu prieteni de vârsta mea și proiectul în sine este o poveste de creștere a tinerilor vrăjitori. Cred că așa a fost timpul meu.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s