Concertul MONSTA X din Seul a fost plin de râsete, dar și de plânsete, după mesajul lui I.M

Concertul trupei MONSTA X a fost plin de emoții: Shownu s-a distrat, dar din public, iar I.M s-a adresat direct fanilor pentru prima dată după ce a părăsit agenția Starship.

Concertul de 3 zile a avut loc la Seul pentru prima dată în trei ani, după pandemia de COVID-19. Ultima serie de concerte a fost în cadrul turneului „WE ARE HERE” din 2019, iar MONSTA X și-a răsplătit fanii cu evoluții și surprize uimitoare. Nu numai că membrii și-au interpretat melodiile de succes, dar cei 5 idoli au prezentat și scene solo speciale la concert și și-au distrat fanii cu comentariile lor pline de spirit și amuzante.

În special, Shownu, care lucrează în serviciul public în cadrul serviciului său militar, i-a surprins pe fani când a mers la concert din ultima zi, în ziua sa liberă. Shownu, care s-a așezat în public, undeva sus, în spate, a fost văzut aplaudând cu fanii Monbebe și agitând lightstick-ul oficial al grupului și chiar s-a ridicat în picioare  pentru a-și arăta sprijinul pentru trupa lui.

Nu numai atât, dar în partea de discuții, membrii au comunicat sub lumina reflectoarelor cu liderul lor, arătând spre el, astfel încât să fie filmat și redat marele ecran de pe scenă, și i-au rugat să danseze la „Shoot Out” cu MONSTA X.

Totuși, după toate râsetele, au venit și lacrimi pentru Monbebes când, la sfârșitul concertului, maknae-ul I.M a împărtășit cuvinte înduioșătoare și și-a exprimat sentimentele după vestea că nu și-a reînnoit contractul cu Starship Entertainment.

În timpul comentariilor sale finale, el le-a spus cu seriozitate fanilor săi: „Prevăd că probabil că veți avea sentimente neplăcute față de mine. Dar nu trebuie să fiți deloc neliniştiți. Eu, Jooheon, Kihyun, Minhyuk, Hyungwon și Shownu, vom continua să formăm nucleul nostru, care sunt cei șase membri ai MONSTA X. Și sunt perfect conștient de preocupările și grijile voastre cu privire la mine. Dar sunt încrezător că le pot cuceri pe toate bine, cool. Vă rog, nu vă faceți griji prea mult mult. Voi fi mereu maknae-ul lui MONSTA X. Mulțumesc, vă iubesc.”

Cu toată dragostea pe care membrii o au unul față de celălalt și pentru fanii lor, nu putem decât să anticipăm ce surprize plăcute ne pregătesc în viitor!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s