IU face o donație generoasă pentru a-și sărbători cei 14 ani de la debut

IU shows off her 'gangster' shoulders in adorable and swag filled baby photo | allkpop

Artista face o altă donație generoasă!

În data de 18 septembrie, agenția EDAM Entertainment a anunțat faptul că IU a făcut o donație în valoare de 200 de milioane de woni (aproximativ 145.000 de dolari) sub numele IUAENA, care este o combinație de IU și UAENA (numele fandom-ului). Aceasta a donat 100 de milioane de woni (aproximativ 73.000 de dolari) Fundației Asan și 100 de milioane de woni Asociației Metropolitane pentru Protecția Copilului din Seul.

Donația artistei va fi folosită în scopul de a ajuta femeile care suferă de cancer și copiii care provin din medii defavorabile împreună cu tinerii care își doresc să devină independenți din punct de vedere financiar.

Prin intermediul agenției, IU a împărtășit: „Alături de UAENA ai mei, care au realizat miracole timp de 14 ani, răspândesc căldură și în acest an, având inima plină de recunoștință. După cum am confirmat acest fapt într-un loc ieri, îmi doresc ca inimile noastre să se unească pentru a crea un mic miracol. Anii petrecuți alături de UAENA timp de 14 ani au fost anii mei de aur. Vă mulțumesc și vă iubesc nespus de mult!”

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s