Membrii NCT 127 sunt uimiți de videoclipul piesei „2 Baddies”

Watch: NCT 127 Is Amazed By Their Own “2 Baddies” MV In Fun Reaction Video

Membrii trupei reacționează la propriul videoclip muzical!

În data de 18 septembrie, trupa de băieți NCT 127 a lansat un videoclip în care membrii reacționează la videoclipul muzical al piesei „2 Baddies”. Videoclipul începe cu Johnny și Doyoung care explică faptul că aceștia urmăresc MV-ul complet pentru prima oară.

Pe tot parcursul reacției, băieții aplaudă entuziasmați sau se bucură de efectele și modul în care au rezultat scenele filmate. De asemenea, aceștia nu se pot abține să nu-și exprime admirația față de scena de la finalul videoclipului, când își face apariția duo-ul de rapperi Taeyong și Mark. Mai apoi, Mark chiar s-a ridicat în picioare pentru a face un bis al demonstrației în fața tuturor.

Taeyong a explicat apoi: „Ca să fiu sincer, când filmam unele scene au început niște ploi abundente. Astfel că, am fost nevoiți să reprogramăm filmările sau chiar să le anulăm. Într-un fel, am ajuns să muncim la MV pe o perioadă îndelungată de timp. Dar cred că datorită acestui fapt, videoclipul a devenit foarte bun. Așa că aș vrea să mulțumesc personalului pentru munca depusă.”

Mai jos puteți urmări videoclipul de reacție complet!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s