Jennie din BLACKPINK șterge toți urmăritorii și urmăriții contului ei privat de Instagram + posibila identitate a persoanei ce a dezvăluit pozele

În decursul ultimelor luni, Jennie din BLACKPINK și V din BTS au fost cuprinși în zvonuri amoroase, încă de la prima poză dezvăluită în luna mai cu cei doi la insula Jeju.

De atunci, tot mai multe poze au fost dezvăluite după un atac cibernetic, iar mai multe poze private cu Jennie și V au circulat online. În mare parte, pozele au fost dezvăluite de un utilizator Twitter cu numele gurumiharibo, începând cu o imagine cu cei doi într-o cameră de așteptare și continuând cu poze făcute acasă la V.

După aceste incidente, mulți fani și internauți speculează că contul privat de Instagram al lui Jennie a fost atacat, iar pozele – împrăștiate online.

Se pare că utilizatorul Twitter a dezvăluit numele persoanei care a atacat contul. Numele lui este Lee Joo Hyung, iar internauții au început să afle ce reprezintă această persoană.

Recent, Jennie a fost văzută în timp real blocându-și toți urmăritorii de pe contul ei privat de Instagram. De asemenea, acum nu mai urmărește pe nimeni.

Internauții consideră că, înainte de a-și curăți contul de Instagram, ea a dat „unfollow” unui cont. În același timp, Lee Joo Hyung nu o mai avea pe Jennie în lista de urmăritori. După ceva muncă de detectivi, internauții au aflat că Lee Joo Hyung este, de fapt, un prieten comun cu V și Jennie. De asemenea, se consideră că Lee Joo Hyung a fost și el la insula Jeju în perioada când Jennie și V erau acolo, și probabil el e cel care a făcut pozele.

Acum, mulți internauți simpatizează cu idolul și sunt îngrijorați de nivelul de stres prin care ea trece. Unele comentarii sunt mai jos:

 • „Probabil ea e foarte stresată”
 • „Această persoană e malefică… câte luni au trecut?”
 • „Cred că e greu să ții o față stoică în public când treci prin toate astea”
 • „Îmi pare rău pentru Jennie”
 • „Cred că își curăță contul ei privat pentru că toți vorbesc despre conturile ei privat și public. Deci, nu are ce să facă. Ar trebui să vă căutați de treaba voastră”
 • „Chiar sunt îngrijorat de Jennie. Mă trec fiorii. Imaginează-ți că pozele pe care nu le doreai pentru ochiul public sunt descoperite și dezvăluite, și apoi ai de-a face cu înjurături din toată lumea”
 • „Cine e acest Lee Joo Hyung, cu ce se ocupă? E o persoană obișnuită?”
 • „Cred că el era cu ei și a făcut pozele de la insula Jeju”
 • „Cine e Lee Joo Hyung?
 • „Lee Joo Hyung e un model și obișnuia să fie cel mai bun prieten al lui V”
 • „Stop, dar dacă nu a fost tipul ăla Lee Joo Hyung? (cel care a dezvăluit pozele)”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s