Siwon o provoacă pe Lee Da Hee în timpul unei discuții despre ce este iubirea în “Love Is For Suckers”

Choi Siwon Taunts Lee Da Hee While They Bicker Over Dating Opinions In “Love Is For Suckers”

Lee Da Hee și Choi Siwon din Super Junior sunt prieteni apropiați cu opinii complet diferite în privința relațiilor în comedia romantică “Love Is For Suckers”.

“Love Is For Suckers” spune povestea unei „iubiri realiste de supraviețuire” dintre Goo Yeo Reum și Park Jae Hoon, care sunt cei mai buni prieteni de 20 de ani. Cei doi încep să simtă că au sentimente unul pentru celălalt după ce s-au întâlnit în mod neașteptat ca regizor de producție (PD) și membru al distribuției unui reality show de întâlniri.

Lee Da Hee joacă rolul Goo Yeo Reum, o regizoare aflată în al 10-lea an în care realizează show-uri de divertisment și care nu reușește să creeze emisiuni reușite. Choi Siwon îl interpretează pe Park Jae Hoon, un chirurg plastician care este considerat șomer din cauza veniturilor sale neregulate. În timp ce Goo Yeo Reum este disperată atât din cauza muncii, cât și a dragostei, Park Jae Hoon și-a pierdut interesul pentru ambele.

Pe 20 septembrie,  au fost dezvăluite fotografii ale lui Goo Yeo Reum și Park Jae Hoon, care beau și mănâncă târziu, pe un acoperiș. Conversația lor se îndreaptă către subiectul iubirii, ceea ce îi duce în mod natural la ceartă pe cei doi din cauza opiniilor lor diferite.

Supărată la Park Jae Hoon, Goo Yeo Reum pare că scuipă o prelegere prietenului ei apropiat în timp ce își flutură furioasă piciorul de pui pe jumătate mâncat în aer. Complet nederanjat de enervarea lui Goo Yeo Reum, Park Jae Hoon râde de ea dându-se drept un picior de găină și răspunzând dezinvolt cu adevăruri dure.

Producătorii filmului „Love is for Suckers” au comentat: „Deoarece Lee Da Hee și Choi Siwon sunt ambii maeștri ai actoriei ca stil de viață, până la punctul în care i-am putea confunda cu Goo Yeo Reum și Park Jae Hoon, ei își exprimă rolurile perfect. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare chimia perfectă dintre aceștia doi care provoacă o explozie de râs ori de câte ori sunt împreună.”

 “Love is for Suckers” are premiera pe 21 septembrie.


Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s