Fanii o liniștesc pe Sullyoon din NMIXX după ce și-a uitat replicile în timpul unui interviu

Vorbitul în public poate fi foarte stresant uneori, chiar și pentru idolii k-pop!

NMIXX a revenit recent cu albumul „Entwurf”. În data de 22 septembrie, membrele au cântat melodia „DICE” la „M! Countdown”. În timpul unui scurt interviu cu gazdele emisiunii, Sullyoon a fost aleasă pentru a descrie melodia „Cool (Your Rainbow)”. La un moment dat, aceasta pare că și-a uitat cuvintele și a început să se bâlbâie pentru scurt timp. Totul a ieșit bine într-un final, artista terminând replicile și cerându-și scuze pentru greșeală.

La foarte scurt timp după filmări, Sullyoon a intrat pe Bubble pentru a le scrie fanilor: „Bună… Waaaahhhh TTTT Interviul TTTT. L-am memorat, serios că l-am memorat… Însă odată ce m-am încurcat, mintea mea s-a întunecat…

Internauților li s-a părut drăguță mica ei greșeală și au lăsat comentarii precum: „Ce drăguță ai fost”, „Toți idolii fac aceleași greșeli! Ai fost foarte simpatică!”, „Cred că va câștiga mai mulți fani după asta, a fost prea adorabilă”, „Este începătoare, normal că va face greșeli. Toată lumea greșește la început!”, „Nu îți face griji, se întâmplă tot timpul la interviuri”, „Oh, mulțumesc lui Dumnezeu, Chiar începusem să cred că este zână, nu om, dar acum știu că este om până la urmă hahaha”, „Îmi amintește de Tzuyu hahaha”, „A trimis un mesaj pe Bubble imediat TT Probabil că s-a gândit mult la asta. Dar a fost foarte simpatic!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s