G-Dragon le trimite mesaje de încurajare membrilor YGX de la „Street Man Fighter”

Se pare că G-Dragon este cel mai mare susținător al YGX de la „Street Man Fighter”!

În data de 22 septembrie, G-Dragon a postat un mesaj de încurajare pentru YGX, etichetându-i pe frații Kwon. Artistul și-a rugat urmăritorii să îi voteze pe cei doi pentru ultima misiune de la „Street Man Fighter”, scriind: „Toată lumea, susțineți echipa YGX!!!

Deukie din YGX a postat și un mesaj de încurajare pe care l-a primit de la G-Dragon: „M-am trezit în urmă cu puțin timp și urmăream Street Man Fighter, iar voi erați acolo. Vă descurcați foarte bine huhuhu. Urmăresc în continuare. Nu pot să cred că Deukie al nostru este liderul, ai crescut foarte mult. Dar nu lua toată presiunea asupra ta și ai încredere în membrii echipei tale, aveți grijă unul de celălalt. Nu vă faceți griji cu privire la rezultate și afceți ce știți voi mai bine. Să nu pierdeți vreodată încrederea, oriunde ați fi, în regulă?”

Spre final, cântărețul a adăugat: „Dar voi sunteți juniorii mei… Ar trebui să fiți pe primul loc.. Pe ei, juniorii mei!

Uimit de mesajul prietenului său, Deukie a răspuns: „Este cu adevărat un stâlp al încrederii mele, cel mai mare model și cea mai bună sursă de încredere.

G-Dragon a făcut o mică greșeală când i-a trimis lui Deukie un mesaj destinat pentru Dony. Dony a clarificat: „Nu vă faceți griji! G-Dragon hyung ne poate deosebi.

În cele din urmă, G-Dragon a scris pentru ultima oară: „Să vă susțin? Pot face asta mai bine. Multă baftă fraților mei Kwon!

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s