Seunghun din CIX a fost hărțuit și jefuit în New York City

Seunghun din CIX dezvăluie că a trecut printr-o experiență înfricoșătoare în New York City.

CIX, BoA și WINNER au participat la evenimentul „Korea-U.S. SMEs go TOGETHER Summit K-Pop MINICON” din New York. Seunghun a intrat live la scurt timp pentru a vorbi despre o experiență neplăcută: „Nu am putut să ies din cauză că am fost jefuit ieri. Șase bărbați străini au venit să mă înjure, spunându-mi să le dau toți banii. Au luat tot ce aveam la mine. Îmi venea să plâng ieri.

Mai târziu, artistul a intrat pe aplicația Universe pentru a-și liniști fanii, asigurându-i că este bine. Deși membrii CIX au gărzi de corp alături de obicei, aceștia au mers alături de manager pentru a cumpăra taco. Seunghun a adăugat: „Nu v-am spus pentru că nu am vrut să vă îngrijorez mai mult! Managerul m-a salvat. Am avut gărzi de corp pe timpul concertului. S-a întâmplat într-un moment în care am ieșit să luăm taco. Dacă nu ar fi fost managerul nostru, aș fi avut probleme mai mari.

Într-un final, acesta a spus: „M-am gândit că acest incident a alungat tot ghinionul pe care puteam să îl am, așa că am reușit să creez amintiri frumoase pe scenă alături de membri, public și fanii FIX. Mă întorc în Coreea mâine, așa că vă rog să mp întâmpinați cu brațele deschise.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s