THE L1VE oferă informații despre starea lui Wheein din MAMAMOO după ce s-a rănit la ochi pe scenă

THE L1VE Shares Update After MAMAMOO’s Wheein Sustains Eye Injury On Stage

Agenția lui Wheein din MAMAMOO a oferit informații despre starea artistei după ce s-a rănit în timpul unui concert.

În data de 24 septembrie, MAMAMOO a cântat pe scena de la Incheon Airport Sky Festival. Când artificiile au explodat în timpul prestației, praf rezidual a ajuns în ochii lui Wheein, aceasta fiind nevoită să se retragă de la restul spectacolului.

La puțin timp după incident, THE L1VE a postat o declarație pentru a clarifica situația și pentru a le oferi fanilor mai multe informații:

Bună ziua, suntem THE L1VE.

Astăzi, artista agenției noastre, Wheein, a ajuns să fie rănită la ochi din cauza unor reziduri care au rezultat dintr-un dispozitiv pentru efecte speciale de pe scenă. Imediat după incident, aceasta a fost la spital și a primit o examinare detaliată a ochiului. A fost diagnosticată cu o rană la cornee din cauza unui obiect străin.

Momentan, aceasta are parte de odihnă după ce i s-au prescris tratamentul și medicamentele potrivite. Dacă există vreo modificare în programul ei normal, vă vom anunța.

Pentru a le oferi informații cât mai rapid fanilor MooMoo care trebuie să fi fost surprinși de veștile de azi, vă cerem scuze că postăm această declarație la o oră atât de târzie. De asemenea, ne cerem scuze pentru că i-am îngrijorat pe MooMoo, care întotdeauna o susțin pe Wheein, cu acest accident.

În viitor, întrucât sănătatea lui Wheein este o prioritate, vom alege activitățile artistei pentru a asigura sănătatea ei.

Vă mulțumim.

Îi dorim lui Wheein o recuperare rapidă!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s