[CCC] Pozele revelatoare postate de Wonho devin din nou un subiect fierbinte de discuții

Voi urmăriți contul de Instagram al lui Wonho? Este locul unde idolul se distrează provocând, una din postările sale recente a dat foc internetului.

Pe 29 septembrie, un internaut a postat fotografiile de mai jos pe comunitățile Nate și Pann, sub titlul „De ce face Wonho asta”, adăugând: „El postează o mulțime de fotografii care îi înfrumusețează partea inferioară. De ce se poartă așa?” Postarea a devenit imediat al doilea cel mai discutat subiect de pe Pann, iar internauții speculează cu privire la motivația din spatele postărilor lui Wonho.

Internauții au comentat: „Dacă știi, știi”, „Vreau sincer să știu de ce face asta”, „Nu te mai uita la el. De ce  salvezi pozele și le postezi așa”, „Ce este în neregulă cu asta. ? Îmi plac,” și multe altele. Unii internauți au susținut, de asemenea, că Wonho se adresează unui public gay, scriind: „Nu știu dacă femeilor le-ar plăcea asta, dar homosexualilor le-ar plăcea astfel de mușchi”, „Wonho nu este gay, deci de ce face asta” etc..

După cum se știe, Wonho are o personalitate adorabilă într-un corp bine lucrat, însă el a fost victima hărțuirilor online datorită fizicului său, mai ales în perioada dinainte de părăsirea grupului MONSTA X. Însă după revenirea solo, idolul a învățat că nu va putea mulțumi pe toată lumea și a ales să își sfideze criticii, postând cu nonșalață poze ca acestea de mai jos, în care se văd și rezultatele antrenamentelor sale dure de la sală:

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s