Song Joong Ki, Shin Hyun Bin, Tiffany din Girls’ Generation + alții vor juca în „The Youngest Son of a Conglomerate”

news-thumbnail

O nouă K-Drama de actori vizuali absoluți și super titrati, având o temă interesantă și-a confirmat distribuția: „The Youngest Son of a Conglomerate„.

„The Youngest Son of a Conglomerate” este una dintre cele mai așteptate drame din a doua jumătate a acestui an și-a tocmai și-a dezvăluit actorii: Song Joong Ki, Shin Hyun Bin, Lee Sung Min, Kim Shin Rok, Kim Nam Hee, Park Ji Hyun și Tiffany din Girls’ Generation.

Este o dramă fantastică bazată pe un roman de succes cu același titlu. Povestea se învârte în jurul lui Yoon Hyunwoo (interpretat de Song Joong Ki), un secretar care gestionează „riscul proprietarului” pentru o familie de chaeboli, Soonyang Conglomerate, timp de 10 ani, doar pentru a fi acuzat în mod fals de delapidare de către familia conglomeratului. El este apoi ucis de fiul lor cel mai mic, Jin Dojoon. În clipa următoare, Yoon Hyunwoo se trezește în trupul fiului cel mic al familiei, Jin Dojoon. El decide să se răzbune pe familia care conduce congrlomeratul Soonyang și să conducă, de asemenea, compania.

Misterul meticulos scris, conspirația și succesiunea inimaginabilă de lupte jucate pe fundalul turbulenților ani ’80 vor face ca așteptarea spectatorilor să fie mai mare ca niciodată. Drama este lucrarea autorilor Kim Taehee și Jang Eunjae, care au scris „Sungkyunkwan Scandal”, și a regizorului Jung Daeyoon, care a regizat „W” și „She Was Pretty”.

Alături de Song Joong Ki, actorul veteran Lee Sung Min va juca rolul lui Jin Yangcheol, șeful Soonyang Group, care a urcat pe locul 1 în lumea afacerilor după ce a trăit o copilărie săracă, făcându-l un individ rece și care tânjește la nesfârșit după bani. Shin Hyu Bin, joacă rolul lui Seo Minyoung, un procuror care anchetează cazurile de corupție ce provine dintr-o familie prestigioasă de oameni cu cariere în drept.

Tiffany Young (Girls’ Generation’s Tiffany), o va interpreta pe Rachel, braţul drept al lui Oh Sehyun (interpretat de Park Hyuk Kwon), partenerul lui Song Joongki în dramă. Se spune că Rachel este un personaj care oferă întotdeauna informații corecte și observații inteligente.

.Echipa de producție a spus: „„The Youngest Son of a Conglomerate” este o poveste de resetare a vieții unui bărbat care s-a întors din pragul morții ca fiul cel mic al unei familii de chaeboli în 1987. Este o lucrare cu o viziune specială asupra lumii care adaugă retro peste fantezie.” Ei au adăugat: „Fiecare din personajele neobișnuite are propriile dorințe și narațiuni. Relația dintre acele personaje este țesută cu grijă pentru a oferi un alt nivel de divertisment”.

Serialul va avea premiera în a doua jumătate a anului 2022.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s