Hani din EXID este acuzată de rasism + părul ei este blurat în videoclipul noii melodii

Chiar înainte de revenire, internauții au acuzat-o pe artistă!

În această săptămână, trupa de fete EXID a revenit cu un nou single, numit „X”, pentru a sărbători cea de-a zecea aniversare a grupului. Lansarea oficială a albumului a fost însoțită și de un videoclip muzical special pentru piesa „FIRE”.

În ciuda videoclipului impresionant, fanii au observat rapid faptul că părul lui Hani este blurat în toate cadrele în care aceasta este prezentă, lucru care le-a dat de gândit. De general, metoda estompării este utilizată în divertismentul coreean pentru a blura cuțitele, logo-urile unor branduri sau tatuajele considerate nepotrivite. De această dată, această metodă a fost folosită pentru a estompa părul artistei, atât în videoclipul MV de pe YouTube, cât și în varianta Bugs care poate fi achiziționată în special de către publicul coreean.

După acestea, fanii au început să speculeze faptul că au fost luate măsurile respective după ce anumiți internauți au acuzat-o pe Hani de rasism, după ce au observat fotografiile teaser. Se pare că aceasta avea părul împletit în stilul box braids, stil asociat cu alte culturi, nu cu cele asiatice. Fanii susțin faptul că fetele au ales să blureze părul artistei, pentru a evita costurile unor noi filmări.

Cu toate acestea, în videoclip apare o secvență umbrită în care părul lui Hani nu este editat, astfel că împletiturile pot fi văzute de către toată lumea. Tu ce părere ai?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s