Cartier dublează oferta brandului Dior pentru a o avea pe Jisoo din BLACKPINK ambasador global

S-a raportat că faimoasele branduri de lux Cartier și Dior se luptă pentru a o avea pe Jisoo din BLACKPINK ca ambasador!

Internauții coreeni au început să traducă articole din străinătate care raportează faptul că brandul de lux Cartier i-a oferit lui Jisoo din BLACKPINK o ofertă dublă decât cea promisă de Dior pentru a le fi ambasador global.

Până în prezent, Jisoo a fost ambasador global pentru produsele de frumusețe și modă Dior, dar și pentru bijuteriile Cartier. Având în vedere că Dior aparține LVMH, iar Cartier este deținut de Richemont, două dintre cele mai mare branduri de lux din lume, acestea se află într-o rivalitate continuă.

Dior a oferit sume mari de bani în contractele pentru ambasadorii globali la cererea președintelui Bernard Arnault. Jisoo a apărut în trecut în public alături de fiul său, Antoine Arnault.

Internauții au adus în discuție faptul că ceea ce a atras atenția brandului Cartier au fost profiturile Dior, care au crescut cu 400% printre consumatorii cu vârsta cuprinsă între douăzeci și treizeci și cinci de ani de când s-a încheiat înțelegerea cu Jisoo.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s