Lee Da Hee constată brusc că e geloasă pe prietenul ei de o viață Choi Siwon în “Love Is For Suckers”

Lee Da Hee Finds Herself Getting Unexpectedly Jealous Over Longtime BFF Choi Siwon In New Rom-Com “Love Is For Suckers”

Comendia romantică “Love Is For Suckers” prezintă povestea clasică a prietenilor de o viață care ar trebui să devină iubiți. Ceea ce însă face explozivă drama este interpretarea și chimia excepțională dintre vizualii Choi Siwon și Lee Da Hee.

Noua K-Drama de la ENA “Love is for Suckers” a oferit până acum un titlu atractiv, iar acum introduce publicului și o prezentare a unui punct de cotitură major pentru personajul lui Lee Da Hee!

Avem în fața noastră o comedie romantică cu Lee Da Hee și Choi Siwon de la Super Junior care interpretează rolurile a doi BFFs (cei mai buni prieteni) care se cunosc de 20 de ani. Când se întâlnesc ca regizor de producție (PD) și membru al distribuției unui reality show de întâlniri, încep în mod neașteptat să dezvolte sentimente romantice unul pentru celălalt.

Lee Da Hee o va juca în dramă pe Goo Yeo Reum, un PD în al 10-lea an de carieră, specializate pe reality show-uri. În ciuda muncii ei asidue, toate programele în care se implică ajung să nu aibă succes. Choi Siwon îl va juca pe Park Jae Hoon, un chirurg plastician căruia îi lipsește pasiunea atât în ​​muncă, cât și în viața amoroasă și care ajunge să apară în noul show de întâlniri al lui Goo Yeo Reum „Kingdom of Love” ca și concurent.

În fotografiile recent lansate din drama viitoare, Park Jae Hoon pozează pentru o ședință foto de nuntă cu colega concurentă de la „Kingdom of Love”, Han Ji Yeon (Lee Joo Yeon), o profesoară universitară care este frumoasă și are un cv perfect, dar e stângace când vine vorba de întâlniri cu persoane de sex opus.

În timp ce îi urmărește pe Park Jae Hoon și Han Ji Yeon pozând împreună ca un cuplu pe platoul de filmări al propriului show, Goo Yeo Reum se trezește în mod neașteptat că experimentează noi sentimente ciudate și necunoscute. În primul rând, ea este surprinsă de cât de diferit arată prietenul ei de o viață odată ce se aranjează și poartă un smoking – foarte departe de felul în care se îmbracă de obicei când iese cu ea.

Apoi, pe măsură ce filmarea progresează, expresia lui Goo Yeo Reum devine vizibil mai întunecată, deoarece nu reușește să-și ascundă gelozia inexplicabilă.

Producătorii dramei au dezvăluit: „Încă din primul episod, comedia romantică „Love is for Suckers” va prezenta chimia dulce dintre o mare varietate de cupluri, făcând să înflorească o atmosferă roz și romantică”.

Ei au continuat: „Am surprins momentul distractiv pe care probabil toată lumea l-a imaginat sau l-a trăit cel puțin o dată: să-mi văd prietenul meu apropiat sau prietena mea stând alături de cineva care nu sunt eu. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare primul episod din „Love is for Suckers.””

Serialul are premiera pe 5 octombrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s