Joochan din Golden Child oferă sfaturi fanilor ce se simt rătăciți + povestește ce a simțit când s-a rănit la genunchi

Joochan Pics (@Joochanpics) / Twitter

Hong Joochan din Golden Child a ținut o transmisiune live pe platforma Weverse, sub forma unei emisiuni „Joochan’s Shining Street Light”, în care a răspuns unor confesiuni din partea fanilor Goldenness.  

În timpul emisiunii, el a vorbit despre cum a ajuns să devină un idol: „Niciodată nu am început să fac ceva cu scopul de a reuși. Am ideea „să încerc să fac” mai mult decât „trebuie să am succes”. Uneori am succes, uneori pierd. A pierde a doar un proces.” 

Răspunzând la o întrebare despre cum a trecut tinerețea lui, Joochan a spus: „La optsprezece ani, am luat decizia de a deveni un stagiar. Pe atunci nu știam dacă vreau să devin un idol sau dacă pot să fiu un idol, și nici dacă voi putea să ies în evidență în această agenție. M-am îngrijorat de multe ori. Dar a fost o perioadă în care am crescut mult, deci nu cred că a fost un timp greu.” 

O fană a destăinuit că a muncit atât de mult, că s-a îmbolnăvit. A realizat că nu știa pentru ce trăiește, și a decis să-și schimbe deprinderile, cum ar fi să nu mai lucreze peste program și să-și dedice mai mult timp pentru ea. Joochan a răspuns că probabil a simțit dezamăgirea prin care a trecut ea.

În decembrie 2018, Joochan și-a rănit grav ligamentul genunchiului stâng, pentru care a trebuit să primească tratament și să lipsească de la activitățile trupei Golden Child timp de aproape un an.

Idolul s-a referit la perioada de recuperare pentru a răspunde fanei: „Seamănă mult cu ceea prin ce am trecut și eu. Ca și tine, am fost egoist, mi-am dorit să muncesc bine. Dar gândurile mele s-sau schimbat mult după acea intervenție chirurgicală. A fost punctul de cotitură. Am fost foarte senzitiv înainte, chiar dacă voi probabil nu ați observat. M-am gândit mult în perioada de recuperare. Când mi s-a spus pentru prima dată că voi avea o intervenție, era aproape de prestația de la sfârșit de an. Am vrut să iau steroizi și calmante ca să mă descurc bine pe scenă. Nu am spus părinților până în ziua intervenției.” 

El a continuat: „A fost abia atunci când venisem și doctorii mi-au spus că trebuie să anunț părinții prin ce voi trece. Mi-a părut foarte rău pentru colegii de grup și am regretat mult, pentru că era prea aproape de prestația de la sfârșit de an.” 

„Când am auzit că voi avea nevoie de un an întreg pentru a mă recupera, m-am simțit de parcă a căzut cerul peste mine. M-am gândit mult după operație. „De ce am făcut asta? Dacă aș fi fost mai atent…” Colegii de grup au plecat în Japonia în timp ce eram la spital. M-am ocărât mult. Am muncit la fel de mult, deci de ce nu am putut să plec și eu în Japonia? Dar apoi privit niște drame, am învățat ceva nou de la ele și am început să exersez. Terapiștii mei mi-au spus că am muncit mai mult la fizioterapie decât unii atleți pe care i-au tratat. Nu am spus nimănui de asta. Mi-am dorit să mă însănătoșesc, eram decis să-mi revin.” 

Joochan a încheiat cu un îndemn pentru fană și pentru toți ceilalți: „Deci, chiar dacă simți că ești la un nivel scăzut pentru tine, să știi că îți va aduce schimbări și îți va da un nou punct de vedere. Vei realiza lucruri noi, la fel ca și mine.” 

Ultima situație despre care a discutat idolul a fost despre un fan care își dorește să devină un actor de muzical. Joochan a vorbit: „Pentru toate lucrurile pe care vrem să le atingem, dacă depunem efort, vom primi rezultate, chiar dacă acele rezultate ar putea fi mici. Am jucat în musicaluri, nu e ușor. E o combinație de abilități de care ai nevoie: dans, voce, actorie și simț. Fiind cineva care nu a avut un vis clar, îmi place că ai un vis. Obișnuiam să spun „vreau să fiu un președinte” sau „vreau să fiu astronaut”. Acum îmi doresc să fiu un vocalist reprezentativ al Coreei, dar vreau și să fiu un fiu bun pentru părinții mei.” 

Image

sursa: goldvrs

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s