Sandara Park vorbește despre relații în secret, reuniunea trupei 2NE1 la Coacella și altele

Sandara Park spune cum s-a întâlnit în secret, vorbește despre averea ei, reuniunea trupei 2NE1 la Coacella, și altele!

La emisiunea „Problem Child In House”, difuzată pe 5 octombrie pe KBS 2TV, Sandara Park a apărut ca invitată, împreună cu prietena ei apropiată Park So Hyun.

În timpul episodului, ea a explicat de ce e considerată un expert la întâlnirile fără contact, dezvăluind că s-a întâlnit fără o interacțiune față în față încă înaintea pandemiei COVID-19. Ea a dezvăluit: „Sunt o iubită cyber. Am respectat toate restricțiile impuse de CEO-ul agenției mele în trecut. Am avut complexul „copilului bun”, deci dacă ei spun să nu mă întâlnesc, eu nu mă întâlnesc.”

Sandara a elaborat: „Chiar dacă bărbați veneau să mă vadă (la dormitor), spuneam „cred că sunt paparazzi în fața casei” dar toți spuneau că nimănui nu-i pasă. După aceea, am ieșit la întâlniri, dar nimeni nu mă crede!”

Gazda emisiunii, Jung Hyung Don, a părut amuzat ca Sandara Park nu a fost prinsă niciodată într-un scandal amoros, la care ea a răspuns: „Ne despărțim înainte ca cineva să facă poze. Trebuie să ne despărțim înainte să apară zvonuri.” Apoi a clarificat că asta era posibil doar pentru că nu a avut o relație de durată.

Fiind întrebată dacă a fost vreodată cât pe ce să fie prinsă, Sandara Park și-a amintit amuzată: „Când am început să ies la întâlniri, în toiul iernii, daca porti mască, fular și un palton lung, ești greu de recunoscut. Am decis să mergem la strada populară Gyeongridan în timp ce ne țineam de mână. Dar dacă mergi la un restaurant, trebuie să-ți scoți masca deci nu am putut merge acolo.” Apoi a destăinuit: „Asta e pentru că și întâlnirea mea era o celebritate.”, bucurând gazdele emisiunii.

Sandara a adăugat că ei au fost atrași de mirosul cartofilor dulci, dar, de îndată ce au ajuns acolo, ei au realizat că rapperul Cheetah, care e prietenă bună cu Sandara, era cea care le vinde pentru un eveniment caritabil. Pentru că se temeau de zvonuri, Sandara a explicat că, din păcate, au trebuit să plece.

Starul a dezvăluit că relația aia a ajuns la sfârșit înainte ca poze să fie făcute și a comentat: „Acum, vreau o relație de durată. Am propriul loc de trai, situația mea e mai bună și sunt mai matură.”

Mai târziu, Sandara a răspuns la un articol care a numit-o a treia cea mai bogată artistă feminină kpop, după IU și Lee Hyori. Ea a comentat: „A fost un articol ce a scris că aveam 30 de miliarde de woni. Am fost tristă. Ce au ei în vedere că am 30 de miliarde? M-am simțit că nu mi s-a făcut dreptate.”

Ea a adăugat: „După ce am debutat, cred că am câștigat în jur de 30 de miliarde dar am împărțit cu agenția și colegele de trupă, și am platit taxe. De asemenea, am făcut cumpărături frecvent, deci nu am putut să-mi cumpăr o clădire. Acum, când îmi văd colegii, mă gândesc că dacă nu mergeam la cumpărături așa mult poate îmi cumpăram și eu o clădire. Acum, nu am 30 de miliarde. Dar am 3 milioane de woni.”

În luna aprilie, trupa 2NE1 a avut o reuniune, pentru prima dată în șapte ani, pe scena de la Coacella, unde Park Bom, Sandara Park și Minzy s-au alăturat lui CL. Sandara a descris cum totul a ajuns să aibă loc: „(Coacella) e cel mai mare festival din lume și m-am gândit că voi merge acolo pentru a-mi întâlni fanii, dar a fost greu. Am semnat o înțelegere de confidențialitate. Nimeni nu știa, nici măcar agenția mea sau prietenii mei cei mai buni. Voiam să-mi cer scuze.”

Dezvăluind că CL a plâns mult după ce au cântat pe scenă, Sandara Park a dezvăluit: „CL nu a plâns când am luat primul trofeu, nu plânge când e cutremur, și are o personalitate ce o face să meargă cu capul sus. După evoluția noastră, am fost împreună timp de 10 zile în Statele Unite ale Americii. A fost ziua când eu și Park Bom trebuia să revenim în Coreea. În acea zi, CL a plâns atât de mult că nu am putut pleca. Ea a spus „dacă ne ducem așa după ce ne-am reunit astfel, cred că-mi va fi dor de voi foarte mult”. E pentru că CL promovează în Statele Unite. A fost pentru prima dată când am văzut-o astfel, deci am fost destul de surprinsă și tristă.”

După entustuziasmul primit la Coacella, mulți fani sunt în așteptarea unei lansări marca 2NE1. Vorbind despre posibilitatea ca aceasta să fie posibil, Sandara a răspuns: „Noi ne dorim o revenire, dar agențiile noastre sunt diferite și face să fie dificil.”

sursa: soompi

2 gânduri despre „Sandara Park vorbește despre relații în secret, reuniunea trupei 2NE1 la Coacella și altele

  1. ness Autor post

   eu sper că alți idoli vor îndrăzni să vină cu ceva mai spicy
   Sandara nu prea are experiență… sau vorbește doar despre ce crede că e safe de spus publicului

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s