Minhyuk din MONSTA X s-a plictisit… și a aplicat pentru o audiție la agenția lui!

news-thumbnail

Da, ați citit bine! Minhyuk din MONSTA X se plictisea atât de tare încât i-a trecut prin minte să aplice la o audiție pentru propria agenție cu care avea contract!

Minhyuk, cel mereu altfel, s-a întors cu o altă anecdotă amuzantă despre ceea ce a făcut recent.

În cel mai recent episod al talk-show-ului său „Vogue Ship Show”, sezonul 2, Minhyuk și-a început povestea spunând: „Într-o zi, mi-am dorit foarte mult să fac ceva distractiv. Mă gândeam la ce aș putea face și recent m-am dus la Site-ul oficial al Starship Entertainment și am aplicat pentru o audiție”, șocându-și fanii.

A început să recite ceea ce a făcut în acel moment, spunând: „Am făcut o captură de ecran în cazul în care ați spune că este o minciună”.

Minhyuk, apoi, a spus cu mândrie că a ales ultima opțiune sub „aplicarea pe categorie”: câmpul „vizual”. El a explicat că există patru categorii: vocal, rap, dance și vizual și a ales-o (pe meri) pe ultima.

În momentul depunerii cererii pentru audiție, el și-a notat, de asemenea, informațiile sale personale reale, cum ar fi numele, sexul, înălțimea, greutatea și data nașterii și chiar și-a lăsat numărul de telefon mobil, e-mail, mai mult, chi și ID-ul Instagram care milioane de urmăritori și unde locuia.

La rubrica de experiență, el a răspuns hilar că a fost o persoană care a lansat o serie de albume și și-a arătat versatilitatea menționând, de asemenea, că poate chiar să cânte, să danseze și să cânte la trap ca specialitate.

Minhyuk a continuat apoi să spună că a vrut să atașeze un fișier video sub aplicația sa, dar, deoarece dimensiunea era prea mare, a încărcat trei selfie-uri ca atașament.

Și-a încheiat povestea întâmplătoare, dar comică, spunând: „Spunea că cererea a fost finalizată cu succes. Dar nu am primit un apel. Cred că am  eșuat”, a spus el cu un zâmbet amar. În cele din urmă, el și-a spus adevăratul motiv pentru care a făcut-o: „Cel puțin, nu credeți că am făcut ziua responsabililor să fie puțin mai amuzantă când au văzut asta?” 

Membrii MONSTA X sunt mereu puși pe șotii amuzante și care îi bucură pe cei din jurul lor. În trecut, idolii, care își urmăresc întotdeauna fanii și postările lor online, i-au imitat pe Monbebes în timp ce au desigilat albume MONSTA X, filmându-se (finalul poveștii este comic, ei prefăcându-se că ies în oraș și se îmbată).

 

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s