Membrilor Stray Kids nu le vine să creadă ce reușit este videoclipul piesei „CASE 143”

Watch: Stray Kids Can’t Believe Their Eyes As They React To Their Own “CASE 143” MV

Băieții reacționează la videoclipul oficial al revenirii.

În data de 8 octombrie, trupa Stray Kids a lansat un videoclip în care membrii au reacționat pentru prima oară la videoclipul oficial al revenirii cu melodia „CASE 143”, piesa de titlu a albumului intitulat „MAXIDENT”.

Videoclipul începe cu Lee Know care a dezvăluit faptul că videoclipul a fost filmat în decursul a patru zile consecutive, iar I.N spune că este foarte curios să vadă cum au ieșit scenele monștrilor. Din fericire, băieții nu au fost dezamăgiți. Imediat ce apasă pe butonul de redare, aceștia se minunează de micuții monștrii inimioare și exclamă fericiți.

De asemenea, aceștia sunt uimiți de toate efectele clipului, în special de scena în care curcanul aflat pe farfuria lui Felix îl lovește pe acesta peste față. Un alt moment uimitor pentru membrii a fost acela în care Lee Know sare de pe un cadru pe celălalt.

La sfârșit, fiecare remarcă fericit și mulțumit de calitatea videoclipului. Bang Chan spune: „Sunt atât de multe lucruri de văzut în acest videoclip. Cred că va fi nevoie să-l urmăresc de peste zece ori ca să surprind tot ce e ascuns în el.”

Mai jos aveți reacția completă a grupului!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s