Va fi publicat un ghid în limba engleză despre cum să te angajezi în industria K-pop

Cum să obții un job în lumea K-pop? Luna viitoare va fi publicat un ghid în engleză, la care a scris și Lee Sang-hwan, specialist în resurse umane care a lucrat în numeroase companii, inclusiv HYBE, CJ ENM și JTBC .

Obținerea unui loc de muncă la o agenție K-pop nu a fost niciodată un lucru ușor pentru majoritatea cetățenilor non-coreeni. Doar puține informații au fost disponibile în coreeană, acesta fiind un prim obstacol major la angajare.

Dar, în curând, doritorii vor putea obține informații dintr-o carte electronică în limba engleză intitulată „How to Work in K-pop Industry” , un ghid aprofundat scris de oficialii Conexus Lab, o companie dedicată furnizării de materiale educaționale pentru persoane de naționalitate străină care caută locuri de muncă în lumea K-pop.

Unul dintre autori este Lee Sang-hwan, co-fondatorul companiei, care a lucrat în domeniul resurselor umane în numeroase companii, inclusiv HYBE ― agenția BTS ― CJ ENM și JTBC timp de peste un deceniu.

 „How to Work in K-pop Industry” constă din patru părți principale. Prima parte explorează structurile agențiilor mari de K-pop precum SM, YG și JYP Entertainment și diferitele poziții pe care le oferă, în timp ce a doua parte oferă sfaturi utile pentru CV-uri, scrisori de intenție și interviuri. A treia parte vorbește despre modalități de a găsi stagii și platforme în care vânătorii de locuri de muncă pot afla mai multe despre K-pop, iar ultima parte împărtășește poveștile cetățenilor străini care s-au angajat cu succes la agențiile de K-pop.

„Industria K-pop este în creștere rapidă,  mai mult de jumătate din vânzările de la marile companii de divertisment venind din străinătate”, se arată în carte. „Cu toate acestea, piața este încă închisă și asimetria informațională este mare. Oamenii din afara Coreei, care doresc să obțină locuri de muncă legate de K-pop, suferă adesea de lipsă de acces și chiar dacă intră în industria divertismentului, nu există nicio modalitate de a putea să-și consolideze competența de muncă… Pentru creșterea industriei K-pop, am simțit că trebuie să sprijinim oamenii care sunt esențiali pentru această industrie, precum și pe cei care sunt dispuși să intre pe piață.”

„How to Work in K-pop Industry” va fi lansat la mijlocul lunii noiembrie.

 

Sursa

Publicitate

Un gând despre „Va fi publicat un ghid în limba engleză despre cum să te angajezi în industria K-pop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s