[CCC] Shin Hye Sung din Shinhwa a fost arestat pentru că a fost prins băut și conducând o mașină furată

Shin Hye Sung din trupa legendară Shinhwa a fost reținut de poliție. Agenția a recunoscut că vedeta a condus sub influența alcoolului.

În dimineața zilei de 11 octombrie, Shin Hye Sung din Shinhwa a fost arestat sub acuzația că a refuzat să facă testul etilotest pe podul Tancheon 2-gyo din districtul Songpa din Seul.

În acea dimineață, poliția a primit un raport că traficul a fost oprit în mijlocul drumului și a ajuns să-l găsească pe Shin Hye Sung adormit într-o mașină. I-au ordonat să-i facă testul etilotest, dar el a refuzat. În plus, vehiculul pe care îl conducea Shin Hye Sung în acel moment a fost raportat ca fiind furat.

Ca răspuns la rapoarte, compania lui Shin Hye Sung, Liveworks Company, a emis următoarea declarație:

Bună ziua, aceasta este compania Liveworks.

Am dori mai întâi să vă informăm despre constatările companiei de până acum în ceea ce privește incidentul de conducere în stare de ebrietate în care a fost implicat Shin Hye Sung, care a avut loc mai devreme în această dimineață.

Shin Hye Sung a avut o întâlnire la un restaurant din cartierul Gangnam cu cunoscuți în jurul orei 23:00. pe 10 octombrie, după care a plecat acasă după ce a consumat alcool și a obținut cheia unui vehicul de la valet. În drum spre casă, a adormit în timp ce era oprit pe drum, a refuzat să facă testul etilotest comandat de polițiștii detașați și a fost arestat.

Nu există nicio scuză pentru comportamentul lui Shin Hye Sung pentru că a condus sub influența alcoolului, precum și pentru că a condus fără a ști că vehiculul nu era al lui. Ne cerem scuze profund tuturor.

Compania Liveworks vă va informa mai multe pe măsură ce vom afla situația exactă.

Ne cerem scuze încă o dată pentru că am provocat o astfel de îngrijorare.

 

Sursa: Chosun prin Naver

1. [+294, -1] Conducerea în stare de ebrietate, era și într-un automobil furat? ㅋㅋ

2. [+89, -6] În doar o clipită pentru ca cineva să-și strice întreaga viață.

3. [+28, -0] Sunt atât de curios de ce celebritățile bogate pur și simplu nu cheamă un taxi. De ce se deranjează să bea și să conducă?

4. [+23, -0] Mașina este probabil pe numele unui membru al familiei și nu pe numele lui. Ce poveste aia cu faptul că a condus beat, totuși… și ce-i cu tot machiajul pe fața lui?

5. [+16, -0] Fața lui îmbătrânește și totuși încearcă să se îmbrace și să se comporte mai tânăr decât vârsta lui, ca și cum ar avea sindromul Peter Pan

6. [+12, -0] Pun pariu că era atât de beat încât nici nu și-a dat seama că nu era propria lui mașină ㅋ pa, la revedere

7. [+10, -0] Nu că idolii din zilele noastre sunt mai buni, dar idolii din anii 90 sunt 99% personaje teribile ㅋㅋ sunt efectiv doar clovni

8. [+8, -0] Offt, el într-adevăr adună toate infracțiunile! A fost prins în trecut pentru jocuri de noroc la nivel internațional și acum este arestat pentru conducere în stare de ebrietate într-o mașină furată?!!

9. [+6, -0] Nu există o celebritate ok… sunt doar clovni bine mascați

10. [+5, -0] Probabil ar trebui să-i facă și el un test antidrog

Sursa: Naver

1. [+273, -7] La ​​revedere… nu te voi conduce până prea departe

2. [+202, -5] Un alt scandal în 15 ani… Mă întreb de câte ori a băut și a condus fără să fie prins, tsk tsk. Pun pariu că în doi ani se va întoarce spunând că vrea să-și plătească datoriile la  toată lumea cu cântatul lui sau orice altceva, te rog, destul cu asta…

3. [+139, -7] Există nenumărate scandaluri de conducere în stare de ebrietate cu atât de multe celebrități în și în afara titlurilor despre asta și totuși oamenii continuă să bea și să conducă, deoarece legile noastre sunt atât de laxe în acest sens. Orice accident cauzat de conducerea în stare de ebrietate ar trebui să primească cea mai mare pedeapsă. Nu putem continua cu aceste legi învechite.

4. [+73, -5] Chiar nu înțeleg de ce este atât de greu pentru celebrități să trăiască normal

5. [+67, -2] Atât de bătrân și totuși încă refuză să acționeze de vârsta lui… aigoo, intrând mereu în scandaluri

6. [+13, -0] „Vehicul furat”, asta e tot ce trebuie să știu pentru a presupune ce viață dezordonată a trăit și că este deja la fund.

7. [+11, -0] Deci prietena lui l-a raportat

8. [+8, -0] Deci s-a urcat în mașina altcuiva și era prea beat ca să-și dea seama? Cum a luat cheile?

9. [+7, -0] Ce îi lipsește pentru a fura o mașină?

10. [+7, -1] Și o altă celebritate ne părăsește, la revedere

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s