Song Joong Ki e un chaebol misterios în „Reborn Rich”+ K-Drama va fi difuzată de 3 ori pe săptămână

“Reborn Rich” Previews Song Joong Ki As Mysterious Member Of Chaebol Family + Drama Confirmed To Air 3 Times A Week

Noua K-drama „Reborn Rich” și-a confirmat programul de difuzare a premierei și a dezvăluit un poster teaser!

Bazat pe un roman web de succes, „Reborn Rich” este o dramă fantastică plasată în anii ’80 despre despre secretarul unei familii de chaeboli, Yoon Hyun Woo.

Drama este adaptată de Kim Tae Hee, care și-a demonstrat abilitățile de scriitoare prin „Designated Survivor: 60 Days” și „Sungkyunkwan Scandal”, și de noua scriitoare Jang Eun Jae, și este regizată de Jung Dae Yoon, care și-a arătat abilitățile sale prin „W” și „She Was Pretty”.

În plus, drama oferă o distribuție plină de actori stelari, printre care Song Joong Ki, Lee Sung Min și Shin Hyun Been, ridicând și mai mult așteptarea.

Song Joong Ki îl va juca pe Yoon Hyun Woo, care moare după ce a fost acuzat de delapidare de către familia Sunyang Group căreia i-a rămas loial. El renaște ca fiul cel mai mic al familiei, Jin Do Joon, și are în plan să preia conducerea companiei, ca răzbunare.

Lee Sung Min va prelua rolul lui Jin Yang Chul, șeful Sunyang Group. După ce a crescut în sărăcie, a urcat în vârful lumii financiare și a devenit un personaj necruțător, competitiv și dur, cu o lăcomie nesfârșită pentru bani.

Shin Hyun Been îl va juca pe procurorul de anchete anticorupție Seo Min Young, care provine dintr-o familie de specialiști în drept dep restigiu. Cu porecla de „Sunyang Group’s grim reaper” (îngerul morții Grupului Sunyang), Seo Min Young se va apropia de limitele legalității, dacă acest lucru servește justiției.

Posterul recent lansat prezintă o fotografie de grup a familiei de chaeboli Sunyang Group. Printre cei 14 membri ai familiei, existența unui bărbat care este singur într-o culoare de fundal diferită, precum și textul care spune „Renăscut ca linia de sânge a familiei care m-a ucis”, stimulează curiozitatea telespectatorilor.

Echipa de producție a remarcat: „Personajele care își ascund dorințele se confruntă cu înverșunare în lupta dintre ele a câștiga primul loc. Va fi interesant să vedem povestea celor care luptă pentru succesiune pe câmpul de luptă al familiei. Pentru a crea o mai mare imersiune, am decis să adoptăm un program de difuzare neconvențional, de trei ori pe săptămână, vineri, sâmbătă și duminică. Vom întâmpina telespectatorii cu un proiect de înaltă calitate, așa că vă rugăm să îl așteptăm cu nerăbdare.”

„Reborn Rich” va avea premiera pe 18 noiembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s