Kim Dayeon din Kep1er și Won din Ciipher sunt într-o relație?

Au apărut zvonuri despre o presupusă relație între Dayeon din Kep1er și Won din Ciipher!

În data de 12 octombrie, un utilizator Twitter a creat o postare prin care specula relația celor doi idoli și în care a inclus eventuale dovezi. Printre acestea se numără faptul că ambii au poze din același loc, aflându-se acolo în același timp sau că ambii au obiecte de cuplu precum huse de telefon asortate și tricouri. De asemenea, se crede că fotografia de fundal de pe telefonul lui Dayeon a fost făcută de Won.

Ciipher este un grup care a debutat în data de 15 martie 2021, în timp ce Kep1er și-a făcut debutul pe 3 ianuarie 2022. Mulți fani sunt uimiți că, având în vedere că amândoi se află la început de carieră, și-au făcut relația atât de evidentă.

Câteva comentarii ale internauților sunt: „Nu cumva ea era vicioasă și ambițioasă? Așa mi-o amintesc… de ce își face relația atât de evidentă dacă e începătoare?”, „Nu ar trebui să facă atât de evident faptul că sunt într-o relație… de ce e atât de evident?”, „Sunt atât de mulți idoli, încât am crezut că probabil sunt în aceeași agenție sau că au un loc unde se întâlnesc și devin prieteni, dar se pare că industria de divertisment este mai mică decât am crezut”, „Cum poate să facă asta chiar înainte de revenire?”, „De fapt, este foarte neașteptat că Dayeon a fost prinsă într-o relație și nu altă membră”, „Cum pot începătorii să fie așa?”, „Își înșală fanii.

sursă

Un gând despre „Kim Dayeon din Kep1er și Won din Ciipher sunt într-o relație?

  1. Ana Maria

    “Își înșală fanii”… Poftim?! Fata asta nu e un obiect, gen. Dayeon e destul de matură încât să ia decizii asupra propriei vieți. Și dacă vrea sa își facă relația publică!? Foarte frumos, admirabil. Are toată susținerea mea. Idolii ar trebui sa fie văzuți ca oameni nu ca niște jucării, care trebuie să cânte și să arate frumos ca să își mulțumească fanii. Au viața lor PERSONALĂ, gen și au dreptul să facă tot ceea ce își doresc, gen. Asta e valabil atât pentru Dayeon cât si pentru toți idolii din industrie indiferent dacă provin dintr-o trupă mai mică sau mai mare ca Twice sau BTS. Dacă vă respectați idolii într-atât de mult, respectați-le și viața personală.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s