„KAMP LA 2022” anunță că unii artiști confirmați pentru eveniment nu vor mai participa din cauza problemelor cu viza

În data de 14 octombrie, „KAMP LA 2022” a anunțat câteva schimbări cu privire la artiștii care vor participa la eveniment!

„KAMP LA 2022”, eveniment găzduit de KAMP Global, va avea loc în 15-16 octombrie la Rose Bowl Stadium din Pasadena, California. Festivalul a anunțat o listă impresionantă de artiști k-pop, printre care BamBam din GOT7, iKON, Jeon So Mi, Kai din EXO, Lapillus, P1Harmony, Super Junior, Taeyeon din Girls’ Generation, aespa, Kim Chung Ha, Epik High, MOMOLAND, MONSTA X, T1419 și Zion.T.

Cu toate acestea, fanii au fost înștiințați că vor fi modificări pentru artiștii care vor cânta în prima zi a festivalului. Se pare că BamBam, Kai, Taeyeon, Lapillus, Jeon So Mi și Zion.T nu vor mai urca pe scenă. Motivele invocate sunt probleme cu vizele. Super Junior, iKON și P1Harmony vor cânta în prima zi a festivalului așa cum a fost plănuit.

În data de 15 octombrie, agenția lui Taeyeon a postat o declarație pe contul oficial de Instagram: „Organizatorul trebuia să se ocupe de vize pentru concert. Noi am cooperat și am trimis documentele necesare în avans. Cu toate acestea, am fost înștiințați că Taeyeon nu a primit aprobare pentru viză.

BamBam de asemenea și-a anunțat fanii personal că nu a mai putut pleca în Statele Unite și a scris un mesaj pe Twitter prin care își cere scuze: „Pentru toți fanii mei din LA. Îmi pare foarte rău pentru această situație. Știu că mulți dintre voi așteptați de foarte mult timp asta și că probabil ați venit din alte orașe sau țări pentru a vă bucura de spectacol. Sper ca totuși să vă distrați și să vă bucurați de festival. Aveți grijă de voi și îmi pare rău.”

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s