Lee Chae Yeon este acuzată de plagiat + agenția oferă un răspuns concret

Lee Chae Yeon competirá en el próximo programa de supervivencia de equipos femeninos de baile de Mnet | Soompi

Interunații consideră că albumul de debut al artistei este unul plagiat.

Săptămâna trecută, înainte de debutul lui Lee Chae Yeon ca solistă, agenția WM Entertainment a lansat o previzualizare a primului ei mini-album solo numit „HUSH RUSH”. La scurt timp, internauții au remarcat faptul că tema și conceptul albumului este foarte asemănător cu recentul album lansat de către Key din SHINee, anume „Gasoline”.

Un internaut a creat o postare pe o comunitate online, în care a subliniat faptul că există multe elemente specifice din celelalte teasere lansate de agenție, care sunt asemănătoare cu cele lansate de solist. Mai jos puteți vedea fotografiile de comparație:

Image

După ce acuzațiile au fost răspândite, agenția artistei a lansat o declarație oficială, ce poate fi citită mai jos:

„Bună ziua! Suntem WM Entertainment.

Considerăm că asemănările de design dintre primul mini-album „HUSH RUSH” al lui Lee Chae Yeon și al unui al artist sunt profund supărătoare și nefericite, iar ca răspuns, facem o declarație oficială cu privire la albumul de debut al artistei.

1.Primul mini-album al artistei noastre Lee Chae Yeon, „HUSH RUSH”, compară nervozitatea și entuziasmul unui vampir care își face prima ieșire în lume cu sentimentele lui Lee Chae Yeon care debutează solo. Am planificat conceptul de album, dar și filmarea videoclipului muzical utilizând acest concept. Mai mult decât atât, am început să ne ocupăm de design-ul albumului în așa fel încât un „vampir din generația MZ” l-ar putea transmite în jur. Am conceput ambalajul fiind transparent, pentru a arăta obiectele din interior, având două versiuni diferite: „Influencer” și „Vampire”.

În legătură cu conceptul, obiectele regăsite în versiunea „Vampire” sunt lucruri pe care un vampir le-ar purta cu el, cum ar fi ochelarii supradimensionați, o pungă de sânge și globi oculari, în timp ce versiunea „Influencer” constă în articole care resping vampirii, cum ar fi bucățile de usturoi, crucea, telefonul mobil și obiectele decorative. În acest fel, am combinat ideea unui vampir care se trezește izolat într-un castel după 300 de ani și decide să facă o ieșire în lume. Semnificația conceptului face referire la Lee Chae Yeon care portretizează un vampir din „generația MZ”.

2.Imaginile folosite pentru album, precum cele cu fulgerele și globii oculari, sunt elemente pe care le-am adunat pentru a exprima conceptul unui vampir. În ceea ce privește culorile semnificative ale albumului, am ales nuanțe utilizate adesea în stilul horror, al Halloween-ului. Cât despre fonturile de design, am plătit compania „Sandoll, Inc” pentru a le crea, fiind inspirate tot după stilul horror, potrivite pentru atmosfera conceptului.

3.Imaginea inimii de pe partea frontală a CD-ului din versiunea „Influencer” reprezintă inima unui vampir care începe să bată din nou după ce acesta se trezește, precum și bătăile inimii acestuia atunci când vede lumea de afară. În plus, am adăugat detalii precum sârma ghimpată, deoarece ne-am gândit că ar transmite aura înfricoșătoare și rece a vampirului. Compania externă de design care a creat acest album a achiziționat imaginea direct de pe un site web cu imagini plătite.

4.Ca atare, primul mini-album al lui Lee Chae Yeon intitulat „HUSH RUSH” deține o imagine clară și un fir narativ unic, pe care dorește să le transmită mai departe.

5.Ne cerem scuze că am creat motive de îngrijorare în rândul fanilor care au așteptat debutul artistei. Vă rugăm să îl priviți cu multă căldură și să manifestați mult interes asupra albumului, deoarece Lee Chae Yeon l-a pregătit în decursul unei perioade de timp îndelungate. Mulțumim!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s