LE SSERAFIM răspunde la o întrebare despre prima revenire după plecarea lui Kim Garam

Trupa nouă de la Source Music, LE SSERAFIM, și-a exprimat încrederea în noul mini-album, ANTIFRAGILE!

Albumul „ANTIFRAGILE” subliniază importanța încrederii și a forței personale, care le permite fetelor să nu se lase afectate de dificultăți. În special, cel mai recent mini-album, pe care fetele l-au lansat pe 17 octombrie, a atras multă atenție încă de la anunțarea sa, deoarece acesta va fi primul album pe care grupul îl va lansa în formula de cinci membre.

În ziua lansării albumului, LE SSERAFIM a organizat o conferință de presă pentru „ANTIFRAGILE” la sala de concerte a Universității Yonsei. În această zi, membrele au răspuns la diverse întrebări ale reporterilor și chiar au fost întrebate cum se simt să revină după plecarea lui Kim Garam.

După auzirea întrebării, fetele au ezitat puțin și au rămas tăcute preț de câteva secunde. După un moment de tăcere, Kim Chae Won a luat microfonul și a răspuns: „Am pregătit cel de-al doilea mini-album cu aceeași sârguință pe care am dedicat-o pentru lansarea albumului nostru de debut. Am vrut să revenim mai puternic ca niciodată. Ne-am gândit că este cel mai important să le arătăm fanilor noștri care ne-au așteptat și ne iubesc atât, latura noastră bună. Dedicăm mai mult timp înregistrărilor și antrenamentelor.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s