Sian din TFN (T1419) intră în hiatus după pierderea auzului neurosenzorial

TFN (T1419)’s Sian To Go On Hiatus Due To Sensorineural Hearing Loss

Idolul a decis să-și oprească activitățile temporar.

În data de 24 octombrie, agenția MLD Entertainment a anunțat faptul că Sian din TFN din cauza unor dureri de cap și pierderea auzului neurosenzorial. TNF, care a debutat în urmă cu câteva luni sub numele de T1419, iar în prezent se pregătește de o nouă revenire cu un nou mini-album numit „BEFORE SUNRISE Part. 4”.

Agenția a declarat:

„Bună ziua. Suntem MLD Entertainment.

În primul rând, mulțumim sincer tuturor fanilor care susțin trupa TFN. Dorim să facem un anunț referitor la starea de sănătate e membrului Sian și să vă oferim informații despre viitoarele sale activități.

Sian s-a plâns de amețeli și dureri de cap cauzate de simptomele pierderii auzului neurosenzorial. Prin urmare, nu va putea lua parte la promoțiile oficiale pentru mini-albumul „BEFORE SUNRISE Part. 4” care va fi lansat în data de 26 octombrie. Am decis că sănătatea artiștilor noștri este o prioritate, așa că am hotărât ca Sian să se concentreze pe recuperarea sănătății sale.

Ca urmare, grupul TNF va promova într-un format de opt membrii. Le cerem înțelegerea fanilor, având în vedere decizia pe care am luat-o prioritizând sănătatea artistului nostru. Ne cerem scuze că vă oferim motive de îngrijorare cu această veste neașteptată. Vom munci din greu și vom face tot posibilul pentru a-l sprijini pe Sian în recuperarea sa. Mulțumim!”

sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s