Yuqi din (G)I-DLE va fi prezentatoarea viitoarei competiții de la Mnet

(G)I-DLE’s Yuqi To Host Mnet’s Upcoming Influencer Survival Show

Cântăreața a fost desemnată prezentatoarea unei viitoare emisiuni!

Recent, cei de la Mnet au anunțat faptul că luna viitoare vor începe difuzarea oficială a emisiunii „Mad Zenius”, care este o competiție pentru persoanele care creează conținut de divertisment. Pe măsură ce aceste participante vor concura pentru a fi desemnate reprezentante ale generației MZ, conținutul lor va fi jurizat în funcție de numărul de aprecieri și vizualizări pe care le obțin.

Yuqi din (G)I-DLE a fost desemnată prezentatoarea viitoarei competiții. Legat de acest lucru, ea a împărtășit: „Sunt foarte încântată, deoarece este prima oară când am fost numită prezentatoare pentru un show de varietate. Am fost fericită că am putut să mă înțeleg cu participantele datorită personalității mele carismatice!”

Cele șase concurente sunt: Emma (care și-a făcut apariția recent la „Street Woman Fighter” ca membră a echipei WANT), Jinjeolme, Reta (o cântăreață din China), Stephany Haery Kim (model), YongYong și JinJin.

Concurentele emisiunii și-au postat conținuturile începând cu data de 4 octombrie. Din 26 octombrie, videoclipurile lor de pe Instagram, TikTok și YouTube au acumulat peste 6 milioane de vizualizări, subliniind popularitatea competiției chiar înainte de premieră.

Câștigătoarea „Mad Zenius” va fi desemnată în funcție de numărul de aprecieri pe care le primește pentru fiecare misiune a competiției. Aceasta va câștiga un premiu în valoare de 100 de milioane de woni (aproximativ 70.644 de dolari).

„Mad Zenius” de la Mnet își va face premiera în data de 10 noiembrie, la ora 21:00!

sursa: soompi

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s