Jennie din BLACKPINK își prezintă noua ei mașină

Rapperul din BLAKCPINK și-a prezentat noua sa mașină, „JennieRubyJane”, creată în colaborare cu Porsche și  Sonderwunsch!

În data de 25 octomrbie, Jennie a făcut publică imaginea unui Tycan, sub denumirea „JennieRubyJane”, în urma colaborării cu Porsche și Sonderwunsch. Alături de imaginea distribuită, aceasta a transmis și un mesaj: „Vă prezint noua mea mașină creată în colaborare cu @porsche x sonderwunsch. Ceva legat de nori, de care am fost mereu atrasă, și care mi-a fost inspirație pentru această mașină. Mi-am dorit ceva simplu, ceva pe gustul meu, iar echipa mea Porsche a executat acest lucru așa cum mi-am imaginat ☁️ Mulțumesc pentru experiența de vis, acum este timpul să conduc printre nori în mașina mea 🤍🤍🤍.”

Prin postarea ei, Jennie a atras invidia multor oameni și și-a dovedit încă odată statutul global de „it girl” prin faptul că noua mașină reprezintă cea mai mare colaborare a ei cu brandurile de până acum. Am notat și câteva păreri ale internauților: „Imaginați-vă să vă creați propria mașină 😭 Jennie este la cu totul alt nivel”, „FOARTE MÂNDRU DE TINE”, „cea mai bună fată cu cea mai bună mașină”, „JENNIE REGINA”, și multe altele.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s