Actorul Yoon Hong Bin susține că tragedia din Itaewon putea fi evitată

Actorul și-a exprimat opinia cu privire la recenta tragedie din Coreea de Sud.

În data de 31 octombrie, actorul Yoon Hong Bin a postat un mesaj pe o comunitate online, pentru a-și exprima opinia cu privire la incidentul care a avut loc în orașul Itaewon recent. Acesta a scris:

Unii oameni strigau la ceilalți să nu se mai împingă, în timp ce ceilalți strigau să continue. Poliția se afla doar pe strada principală, iar oamenii erau înghesuiți fără niciun ordin pe strada internațională. Am ieșit afară să fumez și am văzut persoane transportate de către ambulanță. Mulți erau transportați, așa că ofițerii le-au acordat primul ajutor pe stradă, deoarece nu puteau fi luați toți de mașini.

Auzeam oameni care îi rugau pe cei dragi lor să deschidă ochii în timp ce le era acordat primul ajutor. Un singur om a fost resuscitat pe acea stradă în care ajutam și eu, dar nu am putut aduce persoana pe care o ajutam atunci. Această tragedie putea fi prevenită, deoarece au existat semne înainte. Știu că poliția muncește mult, dar este păcat faptul că nu a fost trimis niciun echipaj pentru a ghida oamenii. Sper că toată lumea își va da silința ca acest lucru să nu se mai repete, concentrându-se pe ce s-a întâmplat defapt.”

Tu ce părere ai?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s