Kim Jae Hyun din N.Flying a fost diagnosticat cu COVID-19

N.Flying’s Kim Jae Hyun Diagnosed With COVID-19

Agenția a lansat o declarație oficială cu privire la starea de sănătate a artistului.

În data de 2 noiembrie, agenția FNC Entertainment a anunțat că unul dintre membrii trupei N.Flying, anume Kim Jae Hyun, a fost diagnosticat cu COVID-19, după ce a prezentat simptome ușoare ale virusului.

Mai jos aveți declarația oficială:

„Bună ziua. Suntem FNC Entertainment.

Kim Jae Hyun din N.Flying a fost supus unui test PCR pentru precauție, după ce a prezentat simptome ușoare asemănătoare gripei și infectării cu virusul COVID-19. Rezultatele testului au ieșit pozitive. Momentan, Kim Jae Hyun nu are alte simptome decât o răceală, însă va rămâne în izolare până în data de 7 noiembrie.

Vă informăm faptul că artistul nu a avut niciun contact cu ceilalți membrii ai trupei N.Flying, astfel că au avut loc următoarele modificări în ceea ce privește programul acesteia:

  • Apelurile video și evenimentele de întâlnire cu fanii din perioada 4-6 noiembrie – Kim Jae Hyun va lipsi, însă nu există modificări legate de ceilalți patru membri
  • Evenimentul pentru autografe și apelurile video cu fanii din data de 7 noiembrie – Kim Jae Hyun va lipsi, însă nu există modificări legate de ceilalți patru membri

Cât despre persoanele care au fost selectate pentru a purta convorbiri telefonice și video cu artistul, vom face un anunț informativ despre efectuarea acelor apeluri, separat. Vă cerem înțelegerea în legătură cu faptul că doar patru membrii vor lua parte la activitățile trupei N.Flying care au fost programate. Ne cerem scuze și pentru că transmitem această veste bruscă, dar vom încerca întotdeauna să fim precauți în ceea ce privește sănătatea artiștilor noștri.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s