„2022 Genie Music Awards” va avea loc în liniște, fără conferință de presă, după tragedia din Itaewon

Festivalul de premiere „2022 Genie Music Awards”, care va reveni după trei ani, va avea loc așa cum a fost decis, pe data de 8 noiembrie, începând cu ora 19:00, dar nu va mai fi la fel.

Pe data de 4 noiembrie, Genie Music Awards a anunțat următoarele:

„Mai întâi de toate, noi ne rugăm pentru cei care au trecut în neființă în urma traficului accident să se odihnească în pace, și oferim condoleanțe familiilor acestora.

Sperăm sincer că nu vom mai avea victime ale căror vieți să fie luate astfel, și urăm recuperare rapidă tuturor răniților.

În lumina tragicului incident, națiunea a declarat o perioadă de doliu.

„Genie Music Awards”, cu dorința de la lua parte la doliul național, va efectua ceremonia de premiere cât se poate de calm și în liniște.

Dar, pentru a îndeplini promisiunea dată fanilor care au așteptat acest eveniment, care va avea loc cu audiență pentru prima dată în trei ani, ceremonia de premiere va fi redusă la capacitatea minimă, iar conferința de presă și defilarea de covorul roșu au fost anulate.”

Cu timp în urmă, „2022 Genie Music Awards” a anunțat că artiștii ce vor lua parte la festivitatea din acest an sunt Red Velvet, (G)I-DLE, IVE, THE BOYZ, Be’O, Taeyeon din Girls Generation, NCT Dream, PSY, Jaurim și LIGHTSUM.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s