Concertul trupei NCT 127 din Jakarta a fost încheiat mai devreme după ce 30 de fani au leșinat

NCT 127’s Jakarta Concert Ends Early After 30 Fans Faint + Event Organizer Apologizes

Concertul trupei NCT 127 din Indonezia s-a confruntat aseară cu amenințări la adresa siguranței.

În data de 4 noiembrie, NCT 127 a ținut primul concert din cadrul turneului „Neo City : The Link” în Jakarta, la Indonesia Convention Exhibition.

Lucrurile au început cu stângul când a fost lansată o amenințare cu bombă înainte de concert, dar, din fericire, poliția nu a găsit nicio dovadă de bombe sau explozibili după ce a percheziționat amănunțit locul de desfășurare a concertului.

Cu toate acestea, necazurile serii nu s-au încheiat aici. Inițial, concertul s-a desfășurat fără probleme, dar spre sfârșitul serii, mulțimea din secțiunea în picioare a început să se împingă în față spre scenă.

După ce au observat situația periculoasă care se crease, membrii NCT 127 i-au îndemnat în repetate rânduri pe cei prezenți la concert să nu împingă și să se dea înapoi. Grupul chiar a oprit concertul și a întrerupt muzica în încercarea de a se adresa mulțimii. Doyoung a spus: „Siguranța este cea mai importantă. Haideți să facem o promisiune să nu împingem.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de membri, mulțimea nu a putut fi ținută sub control, iar în cele din urmă au părăsit scena și au încheiat concertul mai devreme, fiind îngrijorați de siguranța fanilor. Potrivit poliției locale, cel puțin 30 de membri ai mulțimii au leșinat și au fost ulterior duși la spital.

Mai târziu în acea noapte, Dyandra Global Edutainment – organizatorul concertului NCT 127 din Jakarta – a emis o declarație oficială cu privire la incident:

Bună ziua, suntem de la Dyandra Global Edutainment.

Mai jos găsiți explicația noastră cu privire la oprirea concertului NCT 127 2ND TOUR „NEO CITY : JAKARTA – THE LINK” din 4 noiembrie și anunțul pentru spectacolul din 5 noiembrie.

Am fost informați în avans cu privire la regulile generale și procedurile de siguranță, precum și sfătuirea echipei noastre de securitate să rămână în ordine în timpul desfășurării spectacolului. Cu toate acestea, o circumstanță neprevăzută s-a întâmplat la sfârșitul spectacolului. Participanții la concert din secțiunea în picioare au părut să nu se mai organizeze, ceea ce a dus la haos și, în cele din urmă, a dus la oprirea concertului pentru siguranța lor.

Suntem foarte recunoscători că nimeni nu a fost rănit. Cu toate acestea, deoarece am pus siguranța și securitatea publicului ca prioritate principală, oprirea spectacolului a devenit inevitabilă.

Ne pare nespus de rău pentru toți cei care au venit la spectacolul nostru din prima zi că nu s-au putut bucura de concert până la final.

De asemenea, dorim să ne cerem scuze tuturor membrilor NCT 127 și SM Entertainment pentru că nu am făcut posibil concertul dorit.

Pentru a remedia incidentul de astăzi și pentru a oferi cea mai bună experiență, vom adăuga mai mulți paramedici și personal de securitate pentru spectacolul din a doua zi.

Vom continua să lucrăm îndeaproape cu poliția locală și vom face tot ce ne stă în putință pentru a evita ca orice incident să se mai întâmple.

De asemenea, am încurajat publicul de mâine să mențină procedurile de siguranță în timpul evenimentului.

Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s