LE SSERAFIM va promova temporar cu patru membre după ce Yunjin a fost testată pozitiv pentru COVID-19

LE SSERAFIM To Temporarily Promote With 4 Members After Huh Yunjin Tests Positive For COVID-19

Huh Yunjin din LE SSERAFIM a fost diagnosticată cu COVID-19.

În data de 4 noiembrie, Source Music a anunțat că Huh Yunjin a fost testată pozitiv pentru COVID-19, după ce a anunțat că are o ușoară durere de cap.

Potrivit agenției, celelalte patru membre LE SSERAFIM au fost testate negativ pentru acest virus, iar acestea își vor desfășura temporar activitățile programate fără Huh Yunjin până la sfârșitul perioadei de carantină.

LE SSERAFIM a anulat anterior o parte din promoțiile pentru revenirea cu „ANTIFRAGILE„, când Huh Yunjin și Kim Chaewon au avut un accident de mașină minor luna trecută.

Declarația completă a Source Music este următoarea:

Bună ziua. Suntem Source Music.

Am dori să vă oferim câteva informații cu privire la starea de sănătate a lui Huh Yunjin din LE SSERAFIM și despre activitățile sale.

Huh Yunjin a făcut un test rapid antigen în seara de 4 noiembrie după ce a prezentat simptome ușoare de dureri de cap și a fost diagnosticată cu COVID-19.

Niciuna dintre membrele LE SSERAFIM, în afară de Huh Yunjin, nu prezintă simptome, iar toate au obținut rezultate negative la kitul de autodiagnosticare pe care l-au făcut astăzi ca măsură preventivă.

LE SSERAFIM va continua să își desfășoare temporar activitățile planificate cu patru membre până la încheierea perioadei de carantină a lui Huh Yunjin. Programul de reluare a activităților lui Huh Yunjin va fi postat printr-un anunț separat.

Compania pune sănătatea artiștilor ca fiind prioritatea principală și vom face tot ce ne stă în putință pentru a o ajuta pe Huh Yunjin să se recupereze rapid. De asemenea, vom coopera cu sârguință cu autoritățile din domeniul sănătății.

Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s