SBS News vine cu noi dovezi în apărarea trupei OMEGA X, Spire Entertainment răspunde

Pe data de 11 noiembrie, SBS News a publicat mai multe dovezi care confirmă că membrii OMEGA X au fost abuzați de către șefii de la Spire Entertainment.

Într-un video, care a fost distribuit și de contul de Instagram nou-lansat al membrilor OMEGA X, SBS News afirmă că motivul pentru care membrii au fost abuzați verbal și fizic în Los Angeles a fost pentru că ei nu au mulțumit îndeajuns CEO-ului companiei la concertul lor. CEO-ul le-a spus membrilor să achite datoria de 1 miliard de woni ca să plece de la companie. Ziua următoare, ea a făcut zarvă la hotelul unde ei erau cazați, lovind la ușile membrilor, a înjurat la managerul lor pentru că nu i-a deschis ușile până la momentul în care angajații hotelului și martorii au fost nevoiți să oprească bătaia.

După acest incident, directorul Hwang a trimis un mesaj membrilor OMEGA X: „Știu că CEO-ul Kang a acționat greșit.” Dar apoi a continuat: „Nu pot permite o acțiune în grup. Voi, OMEGA X fără maniere ce sunteți, veți vedea consecințele de îndată ce vă veți întoarce.”

Astfel de cazuri, în care CEO-ul abuzează de putere, s-au mai întâmplat în mod repetat. Odată. CEO-ul a forțat membrii să oprească concertul ca să o sune prin apel video pentru că era furioasă că ei nu au sunat-o mai devreme, chiar dacă tatăl ei a decedat chiar înainte de începerea concertului.

Un alt caz: doamna CEO îi cere liderului Jaehan și managerului să coboare imediat din avion prin mesaje, înjurând și amenințând cu judecata dacă ei nu cobor. Mai mult, CEO-ul Kang și directorul Hwang i-a forțat pe membri să evolueze pe scenă, chiar dacă patru dintre ei (Hyuk, Yechan, Jaehyun, Xen) aveau febră și au primit rezultate pozitive la COVID-19. Când aceștia au afirmat că se simt rău că au mințit, CEO-ul Kang a strigat: „Nu! Totul e din cauza că voi nu vreți să evoluați.” Mesajele text dezvăluite de SBS News mai arată că directorul Hwang le-a tot repetat băieților: „Luați-vă în mâini.” și „Armați-vă cu spirit mintal.” 

La moment se știe că patru membri OMEGA X primesc tratament pentru tulburare de panică, anxietate și insomnie. Spire Entertainment a cerut membrilor, pe 10 noiembrie, să plătească între 300 și 400 milioane de woni pe fiecare membru, ca daune.

Când SBS News a contactat Spire Entertainment pentru a declarație privind noul videoclip, aceasta a răspuns cu „Compania și-a cerut scuze oficial, iar CEO-ul respectiv și-a dat demisia voluntar pentru a-și lua responsabilitatea”, implicând că toate problemele au fost rezolvate. Când un reporter a telefonat-o pe doamna Kang să o întrebe dacă e adevărat că și-a dat demisia, ea a refuzat să răspundă: „Sunt bolnavă acum, deci m-am internat la spitalul XX. Sunați-mă mai târziu.”

Spire Entertainment nu a comentat acuzațiile că ar fi forțat membrii să evolueze pe scenă în ciuda simptomelor și a testelor COVID-19 pozitive.

sursa: sbs

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s