Lee Jae Wook revine ca un monstru cu inima frântă în „Alchemy of Souls” – partea 2

Lee Jae Wook Returns As A Heartbroken Monster In “Alchemy Of Souls” Part 2

Lee Jae Wook se pregătește să revină în noul sezon al dramei hit „Alchemy of Souls” cu un look și mai răvășitor!

Scrisă de celebrul duo de scenariste cunoscut sub numele de Hong Sisters, „Alchemy of Souls” este o dramă romantică fantastică, plasată în națiunea fictivă Daeho, o țară care nu există în istorie sau hărți. Drama spune povestea unor personaje ale căror destine sunt afectate din cauza magiei care schimbă sufletele din trupurile oamenilor.

Partea 1 a serialului fost difuzată în această vară și a fost un hit, iar partea 2 „Alchemy of Souls” – care va avea acțiunea plasată la trei ani după partea 1 – va fi difuzată luna viitoare. În loc de Jung So Min, care a jucat rolul lui Mu Deok în partea 1, în partea 2 o vom vedea pe Go Yoon Jung în rolul lui Nak Soo, care a ocupat anterior corpul lui Mu Deok în primul sezon.

Lee Jae Wook se va întoarce în rolul lui Jang Wook, care a supraviețuit după ce aproape a murit la sfârșitul părții 1. Trei ani mai târziu, Jang Wook este acum numit „monstrul care vânează monștri”.

În noile fotografii, Jang Wook are o energie neagră care îi șterge complet identitatea anterioară de tânăr maestru nobil, dar rebel, al țării Daeho. Indiferent unde se duce, Jang Wook poartă o aură înfricoșătoare.

În fotografiile următoare, Jang Wook se uită la jadul din mână cu o expresie tristă, dar goală. Această privire surprinde povestea lui sfâșietoare de a trăi o viață ca un iad după ce și-a pierdut sufletul pereche, care l-a înjunghiat în inimă. De parcă sabia i-ar fi rămas în inimă, Jang Wook este urmărit de rana și durerea din trecut, ridicând întrebări despre ceea ce s-a întâmplat în ultimii trei ani.

Partea a doua din „Alchemy of Souls” va începe să fie difuzată din 10 decembrie. Aveți mai jos și primul teaser video, dacă l-ați ratat:

 

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s