Lee Jung Jae a fost distribuit în seria originală Star Wars de la Disney+

Leslye Headland, right, director of the upcoming original Star Wars series 'The Acolyte,' as well as series leads Lee Jung-jae, center, and Amandla Stenberg, left, are seen in this behind-the-scenes photo taken from the official Star Wars website. Yonhap

În fotografia de mai sus,  din culise, postată pe site-ul oficial Star Wars, îi vedem pe Leslye Headland, în dreapta, regizorul viitorului serial original Star Wars „The Acolyte”, precum și liderii seriei Lee Jung Jae, în centru, și Amandla Stenberg, în stânga.

Actorul Lee Jung Jae din serialul Netflix mega hit „Squid Game” va juca în „The Acolyte”, un viitor serial Star Wars care va fi difuzat pe Disney+, potrivit companiei de producție Lucasfilm.

„The Acolyte” este un thriller de mister scris și regizat de Leslye Headland pentru Disney+ și a început producția în Marea Britanie, a declarat Lucasfilm săptămâna trecută.

Printre alți membri principali ai distribuției se numără Amandla Stenberg din „The Hate U Give”, Manny Jacinto din „Nine Perfect Strangers” și Dafne Keen din „His Dark Materials”.

Serialul se va concentra pe apariția puterilor părții întunecate în ultimele zile ale erei Înaltei Republici, a spus acesta. Nu a fost încă publicat programul de lansare a producției.

 

Sursa 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s