Jang Won Young din IVE arată cât de strictă e dieta ei în noul episod „Game Caterers”

Cel mai recent episod al emisiunii „Game Caterers 2” de la tvN primește mai multă atenție în special pentru că artiștii și actorii de la Starship Entertainment au participat la emisiune.

Aici, mai mulți artiști precum IVE, Cosmic Girls, MONSTA X și actori ca Song Seung Hun, dar și alții de la agenție au venit la emisiune.

Aceștia au fost deciși în echipe și au jucat jocuri pentru a câștiga gustări. În această zi, membrele IVE au jucat „Lanțul de Cuvinte”, un joc în care ele au trebuit să completeze o propoziție.

Membrele IVE au învins și au câștigat mai multe gustări, printre care tteokbokki, înghețată și cafea. După aceasta, ele au mers în odăile lor unde sunt văzute savurând gustările primite.

Pe când toate celelalte membre mâncau tteokbokki, Jang Won Young nu a mâncat nimic, dar a comentat: „Acestea par să fie ceva bun de luat cu sine întrucât nu putea livra până aici.” Ea este văzută savurând cafeaua ei neagră în loc să mănânce gustările, împreună cu colegele ei.

Fanii au reușit să vadă cât de strictă este Jang Won Young cu dieta ei și au comentat, printre altele: „Ea e chiar strictă cu menținerea figurii ei”, „Jang Won Young nici nu s-a atins de gustări” și „Ea e deja prea slabă”.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s