[CCC] ENHYPEN câștigă din ce în ce mai multă popularitate în Japonia

Grupul nu dă greș când vine vorba de popularitate internațională!

ENHYPEN este un grup de băieți care se află la agențiile HYBE și CJ ENM. Membrii au fost aleși prin intermediul participării în cadrul competiției muzicale „I-LAND” (difuzat în anul 2020). Emisiunea a fost vizionată de către fani din întreaga lume, iar voturile acestora au decis numele celor șapte membri care au alcătuit trupa.

De astfel, datorită competiției, ENHYPEN a câștigat multă popularitate la nivel național și internațional. Deși a debutat acum doi ani, grupul a ajuns la performanța de a susține primul turneu mondial! Din păcate, băieții nu sunt atât de cunoscuți în Coreea de Sud, motiv pentru care se consideră că nu sunt populari.

Pentru a demara acest argument, un internaut a postat un mesaj pe o comunitate online de discuții, adăugând fotografii din tipul turneului susținut de ENHYPEN în Japonia, dovedind popularitatea acestora. Acesta a scris în postare: „În timp ce numărul publicului este uimitor de mare, este și mai fascinant faptul că oamenii nu stau pe telefoane, ci au în mâini lighstick-uri și sloganul trupei!”

Ceilalți internauți au comentat:

  1. Eu sunt fană a trupelor de fete, dar mi se pare amuzant să văd oamenii care spun că ENHYPEN ar eșua. A trecut ceva timp de când un grup k-pop a ajuns cunoscut peste hotare, iar promovarea în străinătate este mai ridicată. Trupa mea favorită are, de asemenea, o mulțime de fani de peste oceane, așa că nu au nevoie de popularitate în Coreea.
  2. Cred că HYBE este o agenție împlinită, văzând cum grupurile începătoare se dezvoltă frumos.
  3. Concertul lor în America a fost unul mai mare decât mă așteptam!
  4. Nu mai contează popularitatea din Coreea. Tendințele te fac popular în străinătate.
  5. Au debutat abia acum doi ani și deja au un astfel de concert….
  6. Ceea ce este uimitor este faptul că ENHYPEN ține un concert timp de 2 zile în Kyocera Dome Acesta este chiar ceva suplimentar. Membrii pot fi mândri, deoarece grupurile senioare au susținut evenimente acolo!

Tu ce părere ai?

sursa: allkpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s