Fanii sunt dezamăgiți de comportamentul lui Rocky din ASTRO

Unii fani au fost deranjați de presupusa „nesinceritate” a lui Rocky din ASTRO, după ce au analizat recentele activități de grup.

Având în vedere că MJ își îndeplinește în prezent îndatoririle serviciului militar, iar Cha Eun Woo este extrem de ocupat cu filmările pentru drama în care joacă, ASTRO promovează în prezent cu patru membri. Potrivit unor fani, dintre cei patru membri, Rocky a fost vizibil „absent” în câteva dintre activitățile grupului:

„Membrii au intrat live cu fanii după ce au avut un spectacol în străinătate, însă Rocky a spus că e obosit și a plecat pur și simplu.”

„Membrii l-au invitat să meargă să se plimbe, dar nici atunci nu a vrut să meargă.”

„Ceilalți membri au postat vloguri vizitând orașul, însă Rocky nu.”

Mai mult, unii fani au criticat atitudinea „neserioasă” și „distantă” a lui Rocky:

„Toți ceilalți membri au ținut adevărate petreceri de ziua lor de naștere, iar membrii staff-ul i-au ajutat să pună la punct decorațiunile și au pregătit torturi frumoase, dar Rocky a avut doar un tort simplu Paris Baguette, a fost într-un studio întunecat și a intrat live doar câteva minute înainte de a se opri.”

În timpul unui interviu, membrii ASTRO au fost întrebați: „Care a fost cel mai fericit moment pe care l-ați trăit în cariera voastră ca ASTRO?„. Jinjin a răspuns: „În calitate de cântăreț, cel mai fericit moment este atunci când ești pe scenă și cânți la concertul solo al grupului tău. Și de fiecare dată când lansăm un nou album, sunt mereu încântat.

Moonbin a răspuns: „Când am debutat. Când am venit pe lume ca un grup numit ASTRO”, în timp ce Sanha a răspuns: „Cred că, pentru mine, este primul nostru fan meeting. Când ne-am întâlnit fanii pentru prima dată.

Cha Eun Woo a spus: „Concertul nostru solo pe care l-am avut recent în iunie! A fost primul nostru concert la care fanii au participat fizic după ceva timp și am reușit să îl cunoaștem pe Arohas.” Pe de altă parte, Rocky a spus: „Am fost cel mai fericit când am scris piesa S#1 de pe albumul nostru.

Acum, unii fani au precizat că piesa „S#1” de pe cel de-al treilea album complet al trupei ASTRO, „Drive to the Starry Road”, este un cântec solo al lui Rocky, pe care l-a scris și compus. Este, de asemenea, cântecul care conține versurile scrise de actrița Park Bo Yeon.

Luna trecută, pe 31 octombrie, au apărut zvonurile despre relația lui Rocky cu Park Bo Yeon, o fostă colegă din serialul web „Find Me If You Can”. Deși agenția lui Park Bo Yeon a negat zvonurile, cea a lui Rocky a comentat că cei doi „încep să se cunoască”.

Unii internauți au reacționat la aceste acuzații cu comentarii precum:

„De ce cineva ca el nu-și face treaba când Cha Eun Woo se dă peste cap????”
„Asta mă întristează știind cât de mult muncesc ceilalți membri ASTRO pentru grup.”
„Practic, acesta este un semn că vrea să părăsească grupul.”
„Du-te solo și vezi dacă poți trăi din asta.”
„Deci cu siguranță nu își reînnoiește contractul.”
„Ce este amuzant este că nimeni nu va observa dacă pleacă.”
„Chiar așa, toate astea sunt din cauză că se întâlnește cu cineva? Sau chiar are probleme serioase de sănătate? Pentru că dacă e așa, atunci ar trebui să ia o pauză.”
„Dar el știe că femeile preferă ca iubiții lor să aibă o slujbă…”
„Nu-mi vine să cred cât de mult s-a schimbat de la sfârșitul anului trecut, când el era cel care le spunea membrilor: Hai să fim ASTRO pentru totdeauna. Nu mai face niciodată lucruri cu membrii. Toți au început să joace golf împreună, cu excepția lui Rocky.”
„Deci se va căsători cu ea?”
„Dacă se simte epuizat, ar trebui să-și ia o pauză.”
”Se comportă ca acei prieteni care te lasă baltă când încep o relație cu cineva.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s