Jungkook din BTS își arată sprijinul pentru echipa națională de fotbal a Coreei de Sud

Watch: BTS’s Jungkook Shares His Support For South Korea’s National Soccer Team At The World Cup 2022

Idolul își arată susținerea față de echipa de fotbal!

În data de 20 noiembrie, Jungkook din BTS a lansat melodia „Dreamers”, special compusă pentru campionatul mondial de fotbal „FIFA World Cup 2022” din Qatar.  Idolul a lansat singe-ul cu doar câteva ore înainte de startul oficial al campionatului, unde acesta va cânta live piesa pentru prima oară, alături de cântărețul Fahad Al-Kubaisi.

Tot în aceeași zi, Asociația Coreeană de Fotbal (KFA) adezvăluit faptul că Jungkook a făcut o vizită echipei naționale coreene, mergând la centrul de antrenament din Doha, Qatar. Într-un videoclip din culise distribuit de către KFA, artistul îl salută cu entuziasm pe managerul echipei ,Paulo Bento, precum și pe jucătorii profesioniști, inclusiv pe Son Heung Min și Kim Min Jae.

Afișând cu mândrie tricoul echipei, Jungkook a spus: „Sper că jucătorii nu vor fi răniți. Membrii BTS, precum și cetățenii sud-coreeni îi încurajează pe aceștia! Sper că vor obține rezultatele pe care le doresc. Mă pregătesc și eu pentru partea mea, așa că voi lucra din greu pentru a evolua cu gândul la jucători. Vă rog să nu vă răniți!”

sursa: soompi

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s