Fostul reporter Lee Jinho dezvăluie că idolii și cântăreții sunt plătiți doar 35 – 75 USD pentru emisiunile muzicale

Șocant! Cât de slab sunt plătiți sunt majoiritatea idolilor pentru aparițiile la emisiunile muzicale?

Pe 10 noiembrie, Lee Jinho, un fost reporter în industria divertismentului și Youtuber, a dezvăluit mai multe detalii despre sumele pe care le primesc cântăreții atunci când apar în emisiunile muzicale.

El a spus: „Taxa pentru spectacolul muzical nu avea nimic de-a face cu numărul de oameni. Echipele și cântăreții solo sunt priviți ca fiind același lucru”. „Cu toate acestea, a existat o mică diferență în tarifele de apariție, în funcție de popularitatea cuiva”, a adăugat el.

„Cu excepția cazului în care ești un grup celebru de idoli, nu vei primi mai mult de 500 000 woni (aproximativ 380 USD) în sume pe apariție. Numai o vedetă populară de mare succes de nivel ultra primește 500 000 woni”, a spus el. El a mai dezvăluit: „Idolul mediu primește 100 000 woni (aproximativ 75 USD) la posturile de radiodifuziune terestre, în timp ce „M Countdown” de pe postul de cablu Mnet plătește doar 50 000 KRW (35 USD).”

Cu toate acestea, grupurile de idoli nu cred că emisiunile muzicale sunt doar un mijloc de a câștiga bani. Acest lucru se datorează faptului că apariția publică la televiziune poate crește gradul de conștientizare a grupului de către public și poate promova albumele sale. Este și motivul pentru care idolii insistă să apară chiar și atunci când înseamnă că vor pierde milioane de woni la fiecare apariție.

 

Voi ce părere aveți?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s