Reporteri din jurul lumii i-au pronunțat numele greșit lui Jungkook din BTS, devenind astfel un subiect amuzant de discuție în rândul fanilor

Imagine

Ca urmare a prestației melodiei „Dreamers” de la deschiderea campionatului național de fotbal, „FIFA World Cup 2022”, numele lui Jungkook din BTS a apărut pe buzele multor persoane!

Pe data de 20 noiembrie, Jungkook din BTS și-a făcut apariția pe scena stadionului „Al Bayt” din Qatar, unde a interpretat melodia care va fi coloana sonoră a campionatului mondial de fotbal din acest an, „FIFA World Cup 2022”, „Dreamers”. În urma prestației acestuia, numele artistului a fost rostit pe toate continentele lumii și a apărut în sute de articole.

Unii reporteri, însă, au avut probleme cu pronunția numelui idolului, venind cu propria lor variantă a acestuia. ARMY au descoperit o varietate de pronunții ale numelui artistului, unii reporteri spunându-i „John Junkuk”, alții „Yuncooke” sau „Jongcon”. Greșelile din articole nu au fost nici ele trecute cu vederea de către fanii ARMY, aceștia observând imediat greșeala făcută de site-ul de știri „WION” în care idolul a fost prezentat ca fiind „Kim Jung Kook”.

Aceste mici scăpări i-au amuzat pe fani, internetul umplându-se de „compilații cu noile nume ale lui Jungkook”.

Imagine

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s