Soobin din TXT obține numărul de telefon a lui Bebe Rexha

TXT’s Soobin Scores Bebe Rexha’s Phone Number In Adorable Exchange After American Music Awards

Cei doi cântăreți au parte de o interacțiune adorabilă!

Încă de la debutul său, Soobin din TXT a menționat de nenumărate ori faptul că este un mare fan al cântăreței americane Bebe Rexha. De-a lungul anilor, cei doi au avut parte de multe interacțiuni adorabile împreună. De asemenea, ea și-a exprimat interesul de a colabora alături de TXT și a intrat pe o transmisiune live alături de membri în anul 2020.

Cu toate acestea, Soobin a reușit să o întâlnească pe Bebe Rexha în persoană pentru prima dată la evenimentul „American Music Awards (AMA)”, care a avut loc în data de 20 noiembrie. Soobin a menționat faptul că a fost foarte entuziasmat să o vadă cântând. În aceeași seară, cântăreața a postat pe Instagram un videoclip în care idolul coreean vorbește despre ea pe covorul roșu.

Mai târziu, Soobin și-a exprimat încântarea printr-un mesaj adresat fanilor pe Twitter. După ce a postat câteva fotografii de la eveniment, el a scris: „În sfârșit am văzut-o pe Bebe Rexha! După ce am urmărit evoluția ei live, am fost atât de uimit. Pot dormi bine acum. Data viitoare trebuie să avem o întâlnire și o salutare, te rog!”

Dimineața următoare, Bebe Rexha i-a răspuns artistului printr-un mesaj: „Hai să ne întâlnim în LA!!! Unde esti azi?!„. Din păcate, Soobin se afla deja în drumul său spre Coreea, așa că a postat o fotografie cu el și un filtru cu lacrimi, scriind: „Ceeeeeeeeee? Din păcate, mă aflu deja în avionul spre Seul. 🙁 Te rog să facem un selfie împreună dacă ne vom întâlni data viitoare! Multă dragoste pentru tine, întotdeauna!”

Totuși, i-a răspuns: „Îți voi trimite un mesaj cu numărul meu!!!!

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s